Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak u souboru odstranit info o vlastnostech

Od: sniper odpovědí: 5 změna:

Zdravím,na starém PC jsem začal vytvářet video ze školního výletu,pak jsem však přešel na notebook a bohužel se zde v daném programu bez ohledu na verzi stále objevuje časový údaj v náhledovém okně,který ve videu zůstává i po exportu z programu a není možné jej nijak vypnout(tedy možnost tam je,ale nefunguje).Napadlo mě,že řešením by mohlo být odstranění informací o všech použitých videosouborech.Systém mě však k tomu stále nechce pustit,v seznamu vlastností k odebrání nemám žádnou možnost změny.Zkoušel jsem povolit kde co,ale zatím bez úspěchu,co ještě bych měl udělat,aby to šlo? Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ds23*
hodnocení

1x

Přes Total Commander:

Soubor - Změna atributů - Změnit datum a čas - OK

Jak u souboru odstranit info o vlastnostech

terop*
hodnocení

0x

Zkuste u souboru videa zobrazit vlastnosti a potom pokračujte dle přiložených obrázků.

Máte 2 možnosti.Buď vztvořit kopii bez atributů.Nebo odebrat atributy souboru(videa).

Předpokládám,že máte u nového notebooku win7.

doplněno 24.07.11 12:32:

druhý obrázek

Jak u souboru odstranit info o vlastnostech #2
terop*
24.07.11 12:33

2

Jak u souboru odstranit info o vlastnostech #3
sniper
hodnocení

Ano,mám Win 7,zapomněl jsem to dopsat..Právě k této tabulce jsem se dostal,ale nemůžu nic zaškrtnout.Jinak jak lze zkopírovat soubor bez atributů?To by možná šlo..

juldab*
hodnocení

0x

Demux na jednotlivý komponenty a znova muxnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]