Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poker herny na internetu

Od: lukass* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

rád bych hrál on-line poker, ale zdarma. Něco jako na Facebooku, ale mimo něj, na nějakých jiných stránkách.Dostatek hráčů je také nutností, abych nečel 30minut, než najdu stůj s lidma.Třeba i bez registrace, ale aby to nevypadalo jak na superhách, nemastné neslané..Neznáte nějakou takovou stránku? :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1janjann*
hodnocení

0x

Už dlouho jsem nehrál a hlavně jsem hrál za peníze, ale myslim že Pokerstars a Fulltiltpoker ti umožní hrát za virtuální peníze, které když prohraješ, tak se do nějaké doby zase načtou. Bude jich asi více, ale hrál jsem jen na těchto.
http://www.pokerstars.cz/
fulltiltpoker.com/...

luciiikh*
hodnocení

0x

Vyzkoušej Bwin. Dá se tam hrát taky s virtuálními penězi a několikrát denně se hraje Freeroll kde můžeš bez vlastního vkladu hrát o reálné peníze nebo o vstupenky na velké turnaje. Můžeš se domluvit s kamarády a zahrát si spolu u jednoho stolu. Grafika je taky pěkně udělaná..Jednou jsem vyzkoušela a jinde už nehraju ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]