Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr Grafické karty

Od: daniel* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je lepší tato GK xcomputer.cz/...

Nebo tato pocitacdodomu.cz/...

nebo hshop.cz/...

Prostě nevim podle čeho se mám orijentovat jestli podle paměti nebo frekvence?

A ještě jedna otázka mimo když si vybírám paměti RAM u nich je taky frekvence u 1024MB je nejvíc 800MHz ta asi bude nejlepší ale když budu dávat dvě tak má cenu kupovat z frekvenci 800Mhz místo třeba 533Mhz. Myslím jestli to třeba není ňák omezený základovou deskou kolik Mhz celkem můžou ty paměti mít díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co se týká pamětí je vyšší frekvence výhodou. Které (jak rychlé) paměti můžeš použít záleží na základní desce, konkrétně na použité čipové sadě. Tato informace je uváděna v manuálu k desce či na stránkých výrobce.
A k těm grafikám, z uvedených možností je na tom, co se týká výkonu, nejlépe ATi Radeon x1650 Pro.
A když ještě vezmeš místo pro verzi XT tak to je nášup
On by to byl ještě větší nářez, kdyby vzal x1950 Pro. Má super poměr cena/výkon. Záleží však na tom, kolik do toho hodlá investovat.
PS: a co teprve ATI x2900 či nVidia 8800 *ua*

mr_ex
hodnocení

0x
Musím potvrdit, že Ati Radeon 1950 je teď hoodně oblíbená koupě... Sleduju to v praxi (dělám u nejmenovaného distributora IT) a devatenáctsetpadesátky se prodávají suveréně nejlépe. O něco míň pak 1650, dlouho nic... a pak až lowendové PCI-e grafiky. AGP citelně odchází, dražší grafárny už jsou"ležáky", protože nikdo není ochotný vypláznout 5 tisíc za GPU do staré desky... Několik mi tam taky leží, protože jsem je já blbec objednal na sklad :/ :DD Holt musím do ztráty...
1950 si myslim že kupujou pařani, kdežto 1650XT normalní lidi co chtěj slušnou grafiku aby si kdyžtak něco zahráli...toť muj názor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]