Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účet administrátora

Od: kemalius* odpovědí: 3 změna:

dobrý den , hrál jsem si v nastavení s učtama a nejak jsem si přidal při nabíhání windows učet administrátora do výběru ,dříve tam nebyl a nemusel jsem nic vybírat takže windows najeli automaticky nyní mám možnost administrator a muj ucet kde mam veskere nastaveni.ucet administratora mi samozřejme nejde smazat z nabídky uctu.nejaka rada .dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hansschuman*
hodnocení

2x

Jaký máte windows?

doplněno 23.07.11 02:03:

Ve Windows 7 je takto:

Klikněte na "Start" a do vyhledávacího pole zadejte "compmgmt.msc"

Otevře se Vám Správa počítače.

Zde klikněte na "Místní uživatelé a skupiny" a pak na "Uživatelé"

Objeví se Vám výčet Všech místních uživatelů.

Klikněte pravým tlačítkem na "Administrator" a v kontextovém menu vyberte "Vlastnosti".

Zde zaškrtněte položku "Účet je zakázán" .

Potvrďte "Použít" a pak "OK".

Zavřete Správu počítače.

Při restartu pc by se již neměl účet administrátora ukazovat

Hans S.

doplněno 23.07.11 02:09:

Zapnutí automatického přihlašování

1. Do pole Hledat zadejte control userpasswords2 a stiskněte klávesu ENTER. Požadováno oprávnění správce Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
2. Zrušte zaškrtnutí políčka Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klepněte na tlačítko Použít.
3. V dialogovém okně Automatické přihlášení zadejte heslo a klepněte na tlačítko OK.
4. V dialogovém okně Uživatelské účty klepněte na tlačítko OK.
Po restartování počítače se budete moci přihlašovat automaticky.

kemalius*
hodnocení

Skvely dekuji.jsem tvym dluznikem

black*
hodnocení

0x

Zdravím , já mám Windows 7 a když najedu do ovládacích panelů mám tam přidat nebo odebrat uživatelské účty , takže si stím zase pohrajte :)

Účet administrátora

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]