Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

pomoc s nastavenim monitoru

Od: xendy odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám takový malý problém.

Nainstaloval jsem si hru a po spusteni do hry mi monitor zacal psat no signal ... po resetnutí pocitace mi monitor pred najetim do windowsu XP pise no signal ( je nastaveny 108,5KHZ a monitor asi zvladne jen 100KHZ) takze mam monitor cernej a mam jen zvuk a "nosignal" .

Prosím vas o radu ja kse tohoto zbavit ci jak zmensit nastaveni ,ktere si dal pocitac... predem dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejlepší bude při zapnutí PC (než se začne načítat win) mačkat F8 a najet do nouzového režimu. Tam nastavit správnou hodnotu a potom restartovat. Nebo v nouzovém režimu zvolit obnovení systému. Pak by mělo být vše vpořádku.

xendy
hodnocení

Můžu mačkat F8 seberychleji a stejnak nic nenajede , furt jen nacita a pak si vklidu najede do "win" a zase se jen objeví "no sginal" :(

xendy
hodnocení

Porad mi to jen pise "mode not supported" ... a pri nacitani mam nastavenií vbioésu atd F9,F12,del , END , ale na f8 nic nereaguje :(((

F8 před startrem win, pokud po postu přestanete mačkat tak je to špatně

hodnocení

0x

V nouzovém režimu je rozlišení i frekvence nižší, takže půjde, ale správné je zbytečné tam nastavovat. Nejlepší bude ve správci zařízení odinstalovat ovladač grafiky. Pak po restartu najede win normálně bez ovladačů, jen se doinstaují a bude to OK

zajixxx*
hodnocení

0x

Hold si budete muset půjčit monitor od někoho, kterému tato frekvence pracuje, popřípadě připojit k televizi nebo jiném zobrazovacímu médiu :)

troja*
hodnocení

0x

... ten monitor, jeho značka je tajná i to ostatní kolem něj. Je to monitor s reproduktory, že ti jde zvuk? Jakým kabelem je přípojen obraz a zvuk? Třeba i jaká je GK?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]