Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový malý problém.
Nainstaloval jsem si hru a po spusteni do hry mi monitor zacal psat no signal ... po resetnutí pocitace mi monitor pred najetim do windowsu XP pise no signal ( je nastaveny 108,5KHZ a monitor asi zvladne jen 100KHZ) takze mam monitor cernej a mam jen zvuk a "nosignal" .
Prosím vas o radu ja kse tohoto zbavit ci jak zmensit nastaveni ,ktere si dal pocitac... predem dekuji
Nejlepší bude při zapnutí PC (než se začne načítat win) mačkat F8 a najet do nouzového režimu. Tam nastavit správnou hodnotu a potom restartovat. Nebo v nouzovém režimu zvolit obnovení systému. Pak by mělo být vše vpořádku.
Můžu mačkat F8 seberychleji a stejnak nic nenajede , furt jen nacita a pak si vklidu najede do "win" a zase se jen objeví "no sginal"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.