Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDD je chráněn proti přepsání, proč?

Od: kickof odpovědí: 1 změna:

Ahoj všichni,potřeboval bych od vás pomoc.Můj HDD je chráněn proti přepsání,a já si chci downgardowat Windows.Z Windows 7 na Windows XP.Instalační CD XPčka mám,originál.Jenžě vždy,když dám CD do CD mechaniky,tak se mi normal načte program(instalační).A přímo nahoře je možnožnost Instalovat systém Windows XP,jenže je ta možnost šedá,a po kliknutí na ni se nic nestane.Může mi (prosím,moc prosím)tady s tím někdo helpnout,prosím?

P.S:Nepište to prosím normálně do komentářů,ale napište mi na e-mail:kickof@seznam.cz.Díky,zdraví Ondra!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

wrath*
hodnocení

0x

Je to prosté, XP oproti W7 vyžadují formát disku před instalací. Pokud tedy instalaci spouštíš při spuštěných Windows, je zcela vyloučené, aby se ti sami naformátovaly.

Zálohuj data, nabootuj disk po zapnutí PC a přeformátuj disk s W7. Před instalací doporučuji rozdělit fyzický disk do dvou virtuálních sektorů. Ať už kvuli běhu obou OS, nebo jen pro sichr, pro záchranu dat je dobré mít data na jiném sektoru než OS.

Jinak, máš to i na mailu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]