Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YOUTUBE účet-musí být Gmail?

Od: sabina0303* odpovědí: 17 změna:

Ahoj poradíte mi někdo prosím?Chtěla bych si na youtube založit účet ale když nemám Gmail tak to si go musím založit?Chtěla bych si tam udělat let´s play ale tohle mně zarazilo.(prosím nepište že jsem blbá že se na tohle ptám).Předem díky za odpověď

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Já mám na Youtube účet již několik let sice, ale každopádně v té době snad ještě ani žádný gmail nebyl. Vždycky jsem jen naťukal nick a heslo a byl jsem tam. Až asi před měsícem to po mě chtělo email místo nicku, že se prý stala změna a tak jsem tam zadak svůj mail a je to ok. Mám to na Seznamu a žádný problém. Ale nevím, jak je to s registrací dnes.

doplněno 02.01.13 09:38:

Tak je to asi vážně tak, že dnes už je k registraci potřeba gmail. Každopádně já ho mám, protože mám telefon s androidem a když jsem si potřeboval stáhnout nějakou aplikaci, tak jsem se musel na googlu registrovat a vytvořili mi gmail. Nic jsem neplatil. A ve škole máme jako třída také gmail, který jsem také vytvořil a ani tam jsem nic naplatil. Takže buď bez obav, je to ZADARMO! ;)

sabina0303*
hodnocení

Podívej se prosím: accounts.google.com/...

jardino555*
hodnocení

0x

ano...musíte si založit účet GMAIL

sabina0303*
hodnocení

Ale za to se nic neplatí ne?

fino97*
ne,neplati.jen to chce tel.cislo a celkove je to zrout osobnich udaju...
jardino555*

já tam osobní údaje jako např. tel. číslo nezadával...to není přímo podmínkou...

fino97*
ano,pokud jste si zakladal ucet pred dlouhou dobou tak nebylo potreba.ale nyni vam na nej prijde aktivacni kod..
jirbar*

Blbost. Zakládal jsem v sobotu a nic to nechtělo

juldab*

To telefonní číslo chtějí když zakládaš víc učtů z jedny IP adresy, (nebo možná i počítače když to podle cookies pozna že už tam je jinej učet)

fino97*

Aha,tak to se omlouvam za nepresnost,jelikoz jsem kdysi mel ucet YT a pote ho zrusil,chtelo to tedy cislo,a ja si myslel ze ho to chce po vsech...

jardino555*

nic se neplatí...je to klasické založení účtu jako např.na Seznamu apod.

sabina0303*
hodnocení

Díky já jen aby jsem tam nezadala tel. číslo a pak mi nechodilo měsíční vyúčtování

hodnocení

0x
Pokud se zaregistrujete, budete mít přístup do všech služeb googlu
Youtube, Gmail, Disk google...
Používat je nemusíte, ale můžete :)
sabina0303*
hodnocení

Ale je to opradvu zadarmo?

Opakuju to, co už tu několikrát padlo. Ano.

sabina0303*
01.01.13 23:08
hodnocení

Tak sorry

praivo*
hodnocení

0x

Jen doplním: I když tato možnost už písemně není, na YouTube je stále možné přihlásit se přezdívkou (nickname) místo emailové adresy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]