Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini notebook s podsvicenou klavesnici

Od: wydra® odpovědí: 7 změna:

Zna nekdo maly notebook s podsvicenou klavesnici krome Dell? Maly myslim 10´´ - 12´´

Hledam neco na cesty, o svuj bych velmi nerada nekde prisla. Bez podsvicene klavesnice si uz notas ani predstavit neumim. je to uzasne. Ale maly Dell je moc drahy (18 tis) a to se mi dat nechce.

doplněno 22.07.11 17:30:

napsala jsem az 12´´ a chtela jsem napsat 14´´

Ta by mohla byt , ne?

Lampicka neni za par stovek, je par destikacek, ale tu prosim nechci , tu mam .

Jenze mam i tu podsvicenou klavesnici a vim o cem pisu, kdo nevyzkousel, nevi jak je to uzasneeee!

Ale kdyz bude nejhur, bude holt lampicka ...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono vseobecne podsviceni klavesnice moc NOTEBOOKU nema a jeste kdyz chcete "mini notebook" tedy NETBOOK (chapu-li dobre) tak budete mit hledani jeste tezsi, skoro bych rekl, ze nerealne. A pokud neco takoveho najdete, tak se prave cenou dostanete nekam, kde se vam to nebude libit. Mozna se mylim, ale zatim jsem v ruce 10" - 12"netbook s podsvicenou klavesnici nedrzel. Co se porozhlednout spise po tabletu? Nebo si poridit USB klávesnicovou lampicku ... taky řešení :)

sandra*

Raději USB světýlko za pár stováků

no to jsem mel na mysli, napsal jsem lampicku, ale myslel jsem takovy ten ohebny drat s led diodou. SIce to mam, ale pouzil jsem to snad jen jednou, kdyz jsem si to naivne koupil :)) Pak jsem si radsi objednal novou klavesnici s podsvetlenim. I s dopravou me to vyslo na 700,- a vymena cca 10min? .. pritom pamatuji na technika z HP, ktery kdysi prijel do prace na notebook v zaruce a privezl klavesnici za 1000,- a jeho 3minutova vymena stala dalsich 1000,- . Strasny...

sandra*

Na Ebay klavesnice cca 20 bagu výměna když moc 10 minut a je vyděláno. Akorát nevím kde mají podsvícené. U notebooku je to super.

doplněno 22.07.11 17:58:

S těma lampičkama jsou takový že se přidělaj na diplay jako kolíček na prádlo a tu docela jdou

Ja objednaval zde

notebooky-dily.cz/...

padouch
hodnocení

0x

já mám pdsvícenej asus 14" a musím říci že je to pecka.

hodnocení

Napises mi prosim, padouchu, typ? ;) Wydra dekuje, moc dekuje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]