Nejste přihlášen/a.
Zna nekdo maly notebook s podsvicenou klavesnici krome Dell? Maly myslim 10´´ - 12´´
Hledam neco na cesty, o svuj bych velmi nerada nekde prisla. Bez podsvicene klavesnice si uz notas ani predstavit neumim. je to uzasne. Ale maly Dell je moc drahy (18 tis) a to se mi dat nechce.
doplněno 22.07.11 17:30:napsala jsem az 12´´ a chtela jsem napsat 14´´
Ta by mohla byt , ne?
Lampicka neni za par stovek, je par destikacek, ale tu prosim nechci , tu mam .
Jenze mam i tu podsvicenou klavesnici a vim o cem pisu, kdo nevyzkousel, nevi jak je to uzasneeee!
Ale kdyz bude nejhur, bude holt lampicka ...
Ono vseobecne podsviceni klavesnice moc NOTEBOOKU nema a jeste kdyz chcete "mini notebook" tedy NETBOOK (chapu-li dobre) tak budete mit hledani jeste tezsi, skoro bych rekl, ze nerealne. A pokud neco takoveho najdete, tak se prave cenou dostanete nekam, kde se vam to nebude libit. Mozna se mylim, ale zatim jsem v ruce 10" - 12"netbook s podsvicenou klavesnici nedrzel. Co se porozhlednout spise po tabletu? Nebo si poridit USB klávesnicovou lampicku ... taky řešení
no to jsem mel na mysli, napsal jsem lampicku, ale myslel jsem takovy ten ohebny drat s led diodou. SIce to mam, ale pouzil jsem to snad jen jednou, kdyz jsem si to naivne koupil ) Pak jsem si radsi objednal novou klavesnici s podsvetlenim. I s dopravou me to vyslo na 700,- a vymena cca 10min? .. pritom pamatuji na technika z HP, ktery kdysi prijel do prace na notebook v zaruce a privezl klavesnici za 1000,- a jeho 3minutova vymena stala dalsich 1000,- . Strasny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.