Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

URL adresa videa ze Streamu

Od: stribrnak* odpovědí: 38 změna:

Prosím jak zkopíruji url adresu videa ze stream a pak jej chci vložit do Free download a video stáhnout?moc děkuji za rady

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

Když si otevřete stránku tak vlevo vidíte další stránky kam přejít. Pravým tlačitkem myši a copy url odkazu

doplněno 22.07.11 10:05:

A že máš správnou adresu v clipboardu zjistíš že ji dáš vložit do nového okna do adresního řádku

patronka*

Dobrý den, kopírovat a vkládat URL jsem se už naučila, ale Vašemu návodu nerozumím, tak to napíšu pro neajťáky : adresní řádek videa (streamu) označím myší => zešedne a zmáčknu Ctrl+C. Pak URL vložím do adresního řádku Free download...zmáčknutím kláves CTRL+V, nastavím v jakém chci uložit formátu a je to. Zkoušela jsem podle něčí rady pro video formát AVI, ale uložil se mi jen zvuk, tak teď video ukládám ve formát WMV a funguje zas jako video. Patronka

juldab*

Exact ale v přípádě že to video nemáme otevřené stačí ten klik pravým tlačítkem na odkaz.

doplněno 22.07.11 10:48:

Co se týče ukládání do WMV tak to není dobrá volba pokud chcete přehrávat uložená videa ve stolním přehrávači.

stribrnak*
hodnocení

děk za rady,ale zatím to nepomohlo,adresu jsme zkopčily

URL adresa videa ze Streamu

To jste nekopírovali URL adresu videa, ale jeho nadpis :)

doplněno 22.07.11 15:44:

URL adresa je to, kam píšete adresy webu, ktere chcete navstivit ... www.seznam.cz , www.email.cz, www.stream.cz ... toto jsou URL adresy . Cili to video ma URL adresu stream.cz/...

doplněno 22.07.11 15:46:

Vy si ji musite okopirovat znova, protoze me to tu tu URL adresu zkratilo ... cili, pokud byste kopirovala to, co jsem napsal, tak to nebude fungovat. Musite nejdriv na to kliknout a tam, kam vas to presmeruje, tak teprve tam to okopirovat.

stribrnak*
hodnocení

to myslíte to až nahoře?

nevím, kde jakou polohu máte svého adresního řádku ... zkrátka je to řádek, kde například ted budete mit napsano www.poradte.cz ... a kdyz jste na streamu, tak tam mate zase www.stream.cz ... kdyz chcete navstivit nejakou stranku, tak preci musite znat jeji adresu a to, kam tu adresu pisete, to je adresni radek. viz obrazek

URL adresa videa ze Streamu #2

nejaka chybka :) ja se to s tema obrazkama tady nenaucim:)

URL adresa videa ze Streamu #3
sandra*

Toto je URL adresa nemusí být nutně adresa videa

URL adresa videa ze Streamu #4

TO já taky vím, že není :) ale pro ten program potřebujete tu URL adresu... ten program totiz sam zjisti adresu videa a stahne. Ta jde zjistit samozrejme i jinak a bez programu, ale nebudu vas tu ucit zdrojovy kod stranky...

doplněno 22.07.11 17:17:

pokud bych preci vedel adresu videa, nepotrebuji zadny program na jeho stazeni ne? .) bych si to stahl rovnou sam...

sandra*

To upozornění bylo pro ní a né pro tebe. Dal jsem to sem kvuli obrázku. Jak čtu tvé příspěvky je mi jasné že to víš. Né každé video od kterého znáš adresu stáhneš např rtpm

stribrnak*
hodnocení

dík za rady,video teda urj jsme okopčily ctrl+c a pak do free download ctr+v a opět to píše toto,viz obr

tak nevíme kde je chyba

doplněno 22.07.11 21:49:

není náhodou chyba v tom,že mám jen seznam tj,explorer,a ne mozillu?dík za příspěvky

URL adresa videa ze Streamu #5
juldab*

rád bych poradil ale nic tam nevidím

doplněno 22.07.11 22:21:

tzn že jsi tam dal adresu té největší lodě?

stribrnak*
hodnocení

jasný je tam adresa tý lodě a na obr,je vždy po vložení do free download okopírovaného odkazu chyba

juldab*

A co takhle zkusit jine downloader?

stribrnak*
hodnocení

jakej porad!normálně stáhnu vše z youtube v pohodě,ale z ze stream nikoliv ,dík za radu

joshua*

RealPlayer :) stáhne všechny videa. Stačí jenom najet myši na video a nad videem se zobrazí něco jako tabulka a vy dáte ´´Download this video ´´ pak jenom zkonvertujete do jakéhokoliv formátu a je to ;) Ale není to tak těžký jak to asi zní

juldab*

Když real player ztáhne všechna videa tak ztáhni ty kelty jak jsem pani či sleščně sitverstainový poustěl

stribrnak*
hodnocení

Juldab opravdu video stáhnul,předělal vyčistil,ale na mail mě neodpověděl,přesto jsme moc rádi,slečna ne,jukni na stránky co jsme posílali,jen Ailim a Branikus,ale dík i kolegovi co poslal real player,zkusíme to,jsme z toho zoufalí a konkrétní návod pořád fuč,v tom free downloadu to pářád hlásí chybu,jinak v něm stáhnu cokoli z ulož.to a pod,jinak z youtubu to aky není problém,snad poradíte více,moc děkuji

juldab*

Stream požívá trochu jinej protokol. Zkus ten net transfer

stribrnak*
hodnocení

to je asi 30ti denní free verze myslím

doplněno 22.07.11 23:18:

kde ho najdu?

juldab*

Někde jsem ti posila odkaz na Youtube downloader. Ten člověk co ho dělá je čech mimořádně chytrej a využívá knihovnu rtmpdump. Vyzkoušej ten a uvidíš.

stribrnak*
hodnocení

Youtube downloder dělá toto

URL adresa videa ze Streamu #6
juldab*

To chce tento pepak.net/...

stribrnak*
hodnocení

tak to je ono supr,stáhlo se to,ale nevím kde to zase najít!

sinner

:)Máš to tam napsaný, v obrazku je šipka ;), osobně bych to asi nechal stahnout na plochu a pak uložit do cílové složky...

URL adresa videa ze Streamu #7
stribrnak*
hodnocení

toto nefunguje jak píše sinnere,funguje jen to co poslal juldab

http://www.pepak.net/files/youtube/ytd-0.86.zip ale nevím kde to po stažení najít,cílový adresář dám,ale tam to není,

juldab*

Hele Silbersteinová ten cílovej adresář je přímo u toho souboru yutd. Když taháš podruhý tak to je v tvým foldru doukumenty

stribrnak*
hodnocení

ještě juknu a nechám na zítra a proč píšeš toto!

Silbersteinová já tě taky neoslovuji UNTERWASSERMANEM

juldab*

Jenomže já podvodník jsem a to byl odkaz na Lviče od Škvoreckýho

doplněno 23.07.11 00:15:

Jinak zfilmováno jako Flirt se slečnou Stříbrnou v titulní roli byla Drahokoupilová

doplněno 23.07.11 00:18:

I když film je dobrej knížka je stokrát lepší

doplněno 23.07.11 00:27:

A stím podvodnictvím záleží na tom jestli má člověk PADI nebo CMAS

stribrnak*
hodnocení

Juldab soubor máme stažený,ale pak to píše toto: viz obr,

video se normálně stahuje do cílové složky,ale ve složce nakonec nikde není!

jestli třeba nechybí doplnit nějaké dokumentace při rozbalování toho prográmku?

doplněno 24.07.11 07:33:

PORADÍ MI JETĚ NĚKDO JAK TUHLE INSTALACI DOKONČIT?UŽ SE STÍM TRÁPÍM TŘETÍ DEN,MOC DÍKY

URL adresa videa ze Streamu #8
juldab*

Nekonverovat jenom ztáhnout

stribrnak*
hodnocení

nechápu,mužeš to prosím ještě posat podrobněji,přkládám obr.něco se stáhne ,ale nevím kam,díka za radu

URL adresa videa ze Streamu #9
juldab*

Pravým tlačítkem myši na ten soubor a dej otevřít složku a to je ta kam se to stáhlo

doplněno 24.07.11 20:19:

pozor ty to nemáš pořádně rozbalený ty máš pořád zkušební kopii. Musíš předtím na ten soubor ytd zip pravým tlačítkem myši dát winrar rozbalit (extract files) a zpouštět z tohoto umístění ted se ti ten soubor dostal někam do tempu

doplněno 24.07.11 20:28:

Nebo stáhni novější verzi ytd.pepak.net/... to je instalace

stribrnak*
hodnocení

supr už to valí,dík

stribrnak*
hodnocení

a dopadlo to takto

URL adresa videa ze Streamu #10

tiger73
hodnocení

0x

Online downloader ze Stream.cz a dalších českejch, slovenskejch a zahraničních webů, kterej je online a zdarma:
downloader.zex.cz/...
:) Funguje to! :-D

stribrnak*
hodnocení

ze streamu to jde,ale jinak ne ,třeba z ulož to mi nejde nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]