Nejste přihlášen/a.
Prosím jak zkopíruji url adresu videa ze stream a pak jej chci vložit do Free download a video stáhnout?moc děkuji za rady
Když si otevřete stránku tak vlevo vidíte další stránky kam přejít. Pravým tlačitkem myši a copy url odkazu
doplněno 22.07.11 10:05:A že máš správnou adresu v clipboardu zjistíš že ji dáš vložit do nového okna do adresního řádku
Dobrý den, kopírovat a vkládat URL jsem se už naučila, ale Vašemu návodu nerozumím, tak to napíšu pro neajťáky : adresní řádek videa (streamu) označím myší => zešedne a zmáčknu Ctrl+C. Pak URL vložím do adresního řádku Free download...zmáčknutím kláves CTRL+V, nastavím v jakém chci uložit formátu a je to. Zkoušela jsem podle něčí rady pro video formát AVI, ale uložil se mi jen zvuk, tak teď video ukládám ve formát WMV a funguje zas jako video. Patronka
Exact ale v přípádě že to video nemáme otevřené stačí ten klik pravým tlačítkem na odkaz.
doplněno 22.07.11 10:48:Co se týče ukládání do WMV tak to není dobrá volba pokud chcete přehrávat uložená videa ve stolním přehrávači.
To jste nekopírovali URL adresu videa, ale jeho nadpis
URL adresa je to, kam píšete adresy webu, ktere chcete navstivit ... www.seznam.cz , www.email.cz, www.stream.cz ... toto jsou URL adresy . Cili to video ma URL adresu stream.cz/...
doplněno 22.07.11 15:46:Vy si ji musite okopirovat znova, protoze me to tu tu URL adresu zkratilo ... cili, pokud byste kopirovala to, co jsem napsal, tak to nebude fungovat. Musite nejdriv na to kliknout a tam, kam vas to presmeruje, tak teprve tam to okopirovat.
nevím, kde jakou polohu máte svého adresního řádku ... zkrátka je to řádek, kde například ted budete mit napsano www.poradte.cz ... a kdyz jste na streamu, tak tam mate zase www.stream.cz ... kdyz chcete navstivit nejakou stranku, tak preci musite znat jeji adresu a to, kam tu adresu pisete, to je adresni radek. viz obrazek
TO já taky vím, že není ale pro ten program potřebujete tu URL adresu... ten program totiz sam zjisti adresu videa a stahne. Ta jde zjistit samozrejme i jinak a bez programu, ale nebudu vas tu ucit zdrojovy kod stranky...
pokud bych preci vedel adresu videa, nepotrebuji zadny program na jeho stazeni ne? .) bych si to stahl rovnou sam...
To upozornění bylo pro ní a né pro tebe. Dal jsem to sem kvuli obrázku. Jak čtu tvé příspěvky je mi jasné že to víš. Né každé video od kterého znáš adresu stáhneš např rtpm
dík za rady,video teda urj jsme okopčily ctrl+c a pak do free download ctr+v a opět to píše toto,viz obr
tak nevíme kde je chyba
doplněno 22.07.11 21:49:není náhodou chyba v tom,že mám jen seznam tj,explorer,a ne mozillu?dík za příspěvky
rád bych poradil ale nic tam nevidím
doplněno 22.07.11 22:21:tzn že jsi tam dal adresu té největší lodě?
jasný je tam adresa tý lodě a na obr,je vždy po vložení do free download okopírovaného odkazu chyba
RealPlayer stáhne všechny videa. Stačí jenom najet myši na video a nad videem se zobrazí něco jako tabulka a vy dáte ´´Download this video ´´ pak jenom zkonvertujete do jakéhokoliv formátu a je to
Ale není to tak těžký jak to asi zní
Když real player ztáhne všechna videa tak ztáhni ty kelty jak jsem pani či sleščně sitverstainový poustěl
Juldab opravdu video stáhnul,předělal vyčistil,ale na mail mě neodpověděl,přesto jsme moc rádi,slečna ne,jukni na stránky co jsme posílali,jen Ailim a Branikus,ale dík i kolegovi co poslal real player,zkusíme to,jsme z toho zoufalí a konkrétní návod pořád fuč,v tom free downloadu to pářád hlásí chybu,jinak v něm stáhnu cokoli z ulož.to a pod,jinak z youtubu to aky není problém,snad poradíte více,moc děkuji
Někde jsem ti posila odkaz na Youtube downloader. Ten člověk co ho dělá je čech mimořádně chytrej a využívá knihovnu rtmpdump. Vyzkoušej ten a uvidíš.
Máš to tam napsaný, v obrazku je šipka
, osobně bych to asi nechal stahnout na plochu a pak uložit do cílové složky...
toto nefunguje jak píše sinnere,funguje jen to co poslal juldab
http://www.pepak.net/files/youtube/ytd-0.86.zip ale nevím kde to po stažení najít,cílový adresář dám,ale tam to není,
Hele Silbersteinová ten cílovej adresář je přímo u toho souboru yutd. Když taháš podruhý tak to je v tvým foldru doukumenty
ještě juknu a nechám na zítra a proč píšeš toto!
Silbersteinová já tě taky neoslovuji UNTERWASSERMANEM
Jenomže já podvodník jsem a to byl odkaz na Lviče od Škvoreckýho
doplněno 23.07.11 00:15:Jinak zfilmováno jako Flirt se slečnou Stříbrnou v titulní roli byla Drahokoupilová
doplněno 23.07.11 00:18:I když film je dobrej knížka je stokrát lepší
doplněno 23.07.11 00:27:A stím podvodnictvím záleží na tom jestli má člověk PADI nebo CMAS
Juldab soubor máme stažený,ale pak to píše toto: viz obr,
video se normálně stahuje do cílové složky,ale ve složce nakonec nikde není!
jestli třeba nechybí doplnit nějaké dokumentace při rozbalování toho prográmku?
doplněno 24.07.11 07:33:PORADÍ MI JETĚ NĚKDO JAK TUHLE INSTALACI DOKONČIT?UŽ SE STÍM TRÁPÍM TŘETÍ DEN,MOC DÍKY
nechápu,mužeš to prosím ještě posat podrobněji,přkládám obr.něco se stáhne ,ale nevím kam,díka za radu
Pravým tlačítkem myši na ten soubor a dej otevřít složku a to je ta kam se to stáhlo
doplněno 24.07.11 20:19:pozor ty to nemáš pořádně rozbalený ty máš pořád zkušební kopii. Musíš předtím na ten soubor ytd zip pravým tlačítkem myši dát winrar rozbalit (extract files) a zpouštět z tohoto umístění ted se ti ten soubor dostal někam do tempu
doplněno 24.07.11 20:28:Nebo stáhni novější verzi ytd.pepak.net/... to je instalace
Online downloader ze Stream.cz a dalších českejch, slovenskejch a zahraničních webů, kterej je online a zdarma:
downloader.zex.cz/... Funguje to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.