Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes mám dotaz okolo googlu. Kde hledá google obrázky? Jen na webových stránkách? Nelze do databáze obrázků dostat i jiné? Všechny obrázky ze všech nwebů jsou v google obrazky?
Děkuji za odpovědi.
Dost dobře nechápu, jak to myslíš. Jsem si jistý, že fotku mojí starý, kterou mám ve šrajtofli, určitě Google nenajde.
Myslím to asi takhle: Mám v počítači obrázky nějakého hradu. jsou pěkné a já je chci předat lidem kteří ty fotky hledají. Jak je dostanu do googlu? Musím je nahrát někde na web aby je google našel a zobrazoval?
Zadal jsem do google vykledávače hrady, označil vlevo obrázky a zde je výsledek:
google.cz/...
Pokud najedeš myší nad orázek, zobrazí se vlastnost obrázku a z jakého webu je.
Myslím, že Google indexuje všechny obrázky na webu, je otázka jak dlouho to trvá.
Podle mne je nejlepší svoje fotky organizovat v aplikaci Picasa a tou je odeslat do webových alb Picasa. Je to jednoduché a rychlé, snadné. Zdarma je zde prostor 1G, nyní pro registrované v Google+ neomezeně.
Pro ilustraci moje albumy na WebPicasa: picasaweb.google.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.