Nejste přihlášen/a.
Prosím poradíte?mám odkaz na mailu na jedno vysílání kosmopolisu a nevím jak to video stáhnou do PC,video normálně přehraji,ale chi se jej uchovat,,moc děkuji za rady
No možná bych zkusil Realplayer. Stahuji přez z něj ze stream, youtube ale jestli to stáhne i toto netuším
Z čeký tv se ztahuje blbě protože požívá pravej streaming a tím vznkají během přehrávání artefakty. To se musí potom řešit za pomocí spec softů na vyčištění. Dejte sem ten odkaz ale bez toho mailu co vám to nejspíš někdo poslal.
mám to z čt ,měli jsme tam vystoupení achceme to mít jako video,jinej odkaz nemáma stáhli jsme real player,ale nevím kam ten zkopírovanej odkaz vložit,dík ´moc rady
ten odkaz má vypadat takhle http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1095908415-kosmopolis-velky-vuz/210562210300012-kosmopolis-special/obsah/133094-keltove-a-keltomani/ já to už ztahuju ale jak říkám je to složitější (ale jenom někdy) použijte třeba net transport tam si zapnete zacytávání URL a když se koukáte nak se film nahraje. nebo yutube downloader http://www.pepak.net/files/youtube/ytd-0.86.zip ale říkám chce to záznam potom prohlednout a vyčistit.(někdy se ale nemusí a u cimrmana Hymna aneb untrfidlovačka to byl pěknej vopruz)
a jak jste Jeldab udělal ten zjednodušenný odkaz ,zkusím ten net transport,jen nechápu to sprohlédnutíma vyčištěním ,mužete mi to prosím popsat podrobněji ve vnitří poště?moc budeme rádi,dík Alena
doplněno 21.07.11 17:00:stáhli jsme realplayer,jak psal Joshua,ale co pak dál,odkaz tam dám,přehraji,ale nevím jak jej uložit jako film
Ja real player moc nepoužívám zbytečně se montuje do systému. Ale pokud vím tak se nainstaleje plugin do firefoxu (možná i jinam) a tam při přehrávání se objeví možnost stáhnout. Jinak jsem to ztáhnul předělal do mkv tak jestli chceš tak ti to někam postnu. Čistit se to nemusí. Má to něco přez 300MB
doplněno 21.07.11 17:06:Ten zjednodušný odkaz jsem udělal tak že jsem to začal přehrávat a zkopíroval adresní řádek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.