Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude fungovat kopie paměťové karty v HTC?

Od: prskac1* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

chci se zeptat ohledně paměťové karty na HTC TOUCH HD s win mobile.

Mám 2GB a chci si koupit 8GB.

Když udělám přesnou kopii paměťové karty,bude fungovat? Respektive programy,které mám na ní nainstalované. (navigace).

Popřípadě doporučte program,kterým to lze udělat.

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V tomto případě by mělo postačit přes průzkumníka jednoduše všechny soubory a složky zkopírovat na novou kartu. Bude možná vhodné, aby obě karty měly stejné jméno.

prskac1*
hodnocení

Tak jsem to zkopíroval a vše funguje,až na to, že jsem v SYGIC MOBILE NAVIGATOR musel znovu odemknout mapové podklady.

*smich*

možná jen chyběl nějaký skrytý soubor, na který se zapomnělo. Doporučoval bych kopírovat přes čtečku karet než přes telefon připojený k PC, ten pak rozezná změnu, protože na chvilku dostane prázdnou novou kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]