Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalovací program na avi

Od: mondes* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, můžete mi poradit. Stáhla jsem si z internetu filmy...jsou v souboru avi. Můj dvd přehrává avi takže to je v pořádku, ale v jakém vypalovacím programu to můžu vypálit. Mám tu vypalovací program Ashampoo Burning Studio 6 a tam mi to nejde vypálet.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zmíněný program AVI vypaluje bez problémů. Možná když napíšeš jak se to chová nebo co děláš, že ti to nejde vypálit, tak budeme moci poradit více.

Obecně se vytvoří datové CD či DVD, soubor/y se přetáhnou do kompilace a vypálí.

mondes*
hodnocení

Aha, tak když dam vypálit film tak se mi pak u procházet a když chci najít ten film tak se mi složka kde je ten film prostě neotevře. Můžeš mi napsat nějaký postup jak to v tom programu vypálit, třeba to jen dělam špatně děkuji

Cituji: "Aha, tak když dam vypálit film tak se mi pak u procházet"

Rozumíš této větě? Já tedy ne.

Při volbě co chceš vypalovat nesmíš dávat volbu Film ale Soubory a složky. Pak už označíš potřebné AVI soubory, přidáš je a pokračuješ vypalováním.

mondes*
hodnocení

Já se omlouvam, ale děti mi tady do toho šahají tak sem to špatně napsala. Když dam jak říkáš soubory a složky tak je dole označená položka, že je to vhodné pro CD a jak tam vložim film tak se mi ukáže, že má velkou kapacito, protože to vypálí jen soubory velké do 700 mb.

Pokud je ten AVI soubor větší nez zmíněných 700MB, tak se na CD skutečně nevejde. Není ale problém ho přeci vypálit na DVD obdobným způsobem.

mondes*
hodnocení

No to jo, ale jak? Já nevim možná jsem hloupá, když otevřu vypálit soubory a složky tak tam mam jen tohle a kde to tedy mam přepnout na dvd? Dole je vhodné pro CD 700 mb a pod tim sice je dvd 4,7 GB, ale to neni aktivní .

Tak není v počítači vypalovačka podporující vypalování na DVD ale pouze CD

mondes*
hodnocení

A je nějaký jiný program k vypalování souborů avi..

Ano je, ale ten ti ho stejně nevypálí, když má větší velikost než disk na terý to chceš dát.

PS: Ta volba DVD je neaktivní i když je prázdný DVD disk v mechanice?

mondes*
hodnocení

Ano i když je prázdný disk v mechanice. Dokonce jsem tam zkoušela klasický DVD-R i DVD-RW.

Je to notebook nebo stolní PC? Jakou to má mechaniku?

doplněno 21.07.11 13:48:

Vypalovala si na tom vůbec někdy cokoliv na DVD?

mondes*
hodnocení

Je to notebook. Nikdy sem na něm nic nevypalovala, ale máme stolní Pc a tam mam vypalovací program Cd/dvd burner, tak to asi zkusim přes flash disk přenést do stolního a vypálit to tam, tam už sem dvd vypalovala a šlo to, tak to bude asi jednodušší. Akorád nevim zda ten burner vypaluje soubory avi?

Avi se vypaluje jako normální datový soubor, v tom není problém, pouze standartní DVD nebo hudební CD musí mít svůj specifický formát pro vypalování.

mondes*
hodnocení

Aha. Děkuji za informace, přijde mi s tím pomoct kamarád, tak snad on to nějak dá dohromady. Jinak děkuji všem za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]