Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuner na TV

Od: eviik* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,chtěli jsme nahrávat TV pořady,tuner jsme koupili,ale nefunguje to - hlásí,že nebyl nalezen.Zřejmě jsme něco udělali špatně,můžete prosím napsat jak se má postupovat.Moc,moc děkuje Eva

výtka
Upozornění od sys spider 21. 07. 2011 11:13:36
A myslíš, že podle tohoto popisu poznáme o jaký tuner se jedná, kam byl zapojen, jak proběhla instalace a kdo co hlásí?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No to je jen název zařízení, ale kdo to vyrábí? No tak dejme tomu, že to je taky od ASUS. Máte nainstalován dodaný software? Důležité je jej nainstalovat a pak zasunout USB tuner, obráceně bývá problém a nenajde se.

doplněno 21.07.11 15:14:

Je to ono?

legitreviews.com/...

eviik*
hodnocení

Jojo,bude to ono,díky.Jenže nevím,jak mám nainstalovat ten software,ještě prosím o podrobnější instruktáž.

CD vložíte do mechaniky počítače, mělo by se to samo spustit a pak už klikat na doatazy ano / ne a dělat vše o co si řekne. Na závěr vás nejspíš vyzve k zapojení tuneru. Pak už jen připojit anténu a naladit, to jak naladit by mělo být návodu.

eviik*
hodnocení

Dobré rady - jenže tím CD jsem začala hned ,napadlo mi,že jsou to instrukce.Ale nespustí se,jen chvíli vrčí a pak je ticho.máte radu i na toto?

Tak na to CD klikněte přes "tento počítač" a otevřete obsah co na něm vlastně je...

ladinpraha*

Já bych si tipnul, že je to nějaký tuner za pár korun. Na CD by měl být ovladač a aplikace pro přehrávání TV. Otázkou ovšem taky je, jestli ovladač podporuje OS, který je v NB.

To, že je tuner za pár korun neznamená, že je špatný a pokud je to, to co myslím tak je pro WIN i LiNUX. Já jsem koupil USB tuner od "Pinákla" a je to nejhorší co jsem v ruce měl - citlivost mizerná, software má hrůzostrašné ovládání a ukazatel síly signálu ukazuje pořád 100% *smich* Ale hlavně, že je to věhlasná začka s věhlasnou cenou...

eviik*
hodnocení

Už se mi to konečně podařilo,ale ještě mi nefunguje ovladač TV.Poradíte ještě?Děkuji,Eva

Máte foťák v mobilu? Pokud ano tak se podívejte foťákem na předek ovladače při zmačknutém jakemkoliv talčítku ovladače. Pokud ve foťáku uvidíte na ovladači blikat modré světýlko je ovladač OK a vadu hledejte někde v nastavení programu pro obsluhu TV tuneru. Pokud nevidíte nic, prověřte baterky v ovladači, pokud tam byly vloženy od výrobce, můžou být odděleny plastovou folií od kontaktů. aby se nevybíjely při skladování celého zařízení.

hodnocení

0x

Jaký tuner? Na digitální příjem? S nahráváním? Jaká TV. Nebo co? To je dost hodně málo informací *smich*

doplněno 21.07.11 11:13:

Asi tuner k počítači, V jakém provedení USB, PCI, PCMCIA, Expresscard? Nejlépe bude uvést značku a model...

eviik*
hodnocení

Omlouvám se - notebook ASUS PRO 66I.Tuner jsme koupili USB 2.0 Digital TV Receiver.Snad to stačí,nevyznám se.Díky

raadek*
hodnocení

0x
Máte na mysli set top box?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]