Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita notebooku vzhledem k ceně

Od: joshua* odpovědí: 14 změna:

Zdravím, přemýšlím o koupit notebooku ale bohužel nejsem na tom finančně zrovna nejlíp a tak potřebuji něco levného. Našel jsem tento alza.cz/... a zajímalo by mě jestli za tu cenu je to aspoň trochu dobré. Pokuď máte jiný tip, sem s ním. Ale potřeboval bych to do 7 000. Vím, není to moc ale víc nemám.

Nemám to na hraní her, stačí mi internet, když si budu moct pustit film, hudbu atd..Úplný základy, na zbytek mám počítač. Díky moc

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

2x

notebooky.heureka/...

Jen dát pozor na to, že na některých je Linux. :)

joshua*
hodnocení

díky :) možná bych bral tento: notebooky.heureka.cz/...

doplněno 22.07.11 18:42:

tak nakonec asi zvítězil tento: notebooky.heureka.cz/...

stirecek*

Nahoře jsem ti posílal odkaz, má ramku 3giga, webkameru, mikrofon, bluetooth a HDMI!

doplněno 22.07.11 19:07:

a brašnu navíc

joshua*
hodnocení

jo já vím ale platí to do 23.7. a já teď nemám ani korunu..ale dík :(

stirecek*

oni mívají v okay často akce za ceny lepší než na netu, tak stačí si to hlídat. Pokud zboží neprodají v akci, buď ho seženou na jiné prodejně nebo běžně se stává, že je za stejnou cenu i po akci. Webka a mikrofon se vždy hodí, HDMI je takový základ, pak můžeš použít notebook jako přehrávač k tv a pokud je to za dobrou cenu proč ne. Na cestování bych bral i 12ti palcový, je menší lehčí a dostačující, záleží na prioritách.

naihonn*

No, hlavně dát pozor, aby ten konkrétní měli v tom obchodě na skladě, jinak by to mohlo taky docela trvat. :)

eulalie*
hodnocení

0x

Dle mého názoru u HP přeplácíte značku. Existují i notebooky lépe vybavené za tutu cenu. Já bych do HP nešla, byť ten notebook, co jste napsal odkaz, je možná dobrý.

joshua*
hodnocení

Mám i počítač HP, cena 10 000 a kvalita poměrně dost vysoká oproti ostatním v této ceně

stirecek*
hodnocení

0x

jarmik*
hodnocení

0x

Na internet a hudbu si nemůžu vynachválit iPad, prakticky je doma nevypínáme. Na filmy na na počítači nedívám, ale počítám, že tam taky jdou.

joshua*
hodnocení

iPad?moc drahá hračička a oproti notebooku si myslím že má míň funkcí..Možná časem si tam šoupnu nějakou nevýkonnou hru..Do iPadu těžko strčíš cd apod..mám iPod Touch a iPod Nano, taky si je nemůžu vynachválit ale iPad na noťas fakt nemá :)

jarmik*

Nepolemizuji. Jen jsem reagoval na zadání v otázce: internet, hudba, filmy - na tohle přesně používám iPad. A - stejně jako Vy - na jiné funkce mám PC.

michal958*
hodnocení

0x

ja sem před 3 týdny koupil v okay,asus pro5dc siries, za 6999 kč, byly v akci a druhý den už nebyli.a zatím naprostá spokojenost.hdd 250 gb, ram 2 gb. na internet, filmi,písničky ideální a dostačující.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]