Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přemýšlím o koupit notebooku ale bohužel nejsem na tom finančně zrovna nejlíp a tak potřebuji něco levného. Našel jsem tento alza.cz/... a zajímalo by mě jestli za tu cenu je to aspoň trochu dobré. Pokuď máte jiný tip, sem s ním. Ale potřeboval bych to do 7 000. Vím, není to moc ale víc nemám.
Nemám to na hraní her, stačí mi internet, když si budu moct pustit film, hudbu atd..Úplný základy, na zbytek mám počítač. Díky moc
díky možná bych bral tento: notebooky.heureka.cz/...
tak nakonec asi zvítězil tento: notebooky.heureka.cz/...
Nahoře jsem ti posílal odkaz, má ramku 3giga, webkameru, mikrofon, bluetooth a HDMI!
doplněno 22.07.11 19:07:a brašnu navíc
oni mívají v okay často akce za ceny lepší než na netu, tak stačí si to hlídat. Pokud zboží neprodají v akci, buď ho seženou na jiné prodejně nebo běžně se stává, že je za stejnou cenu i po akci. Webka a mikrofon se vždy hodí, HDMI je takový základ, pak můžeš použít notebook jako přehrávač k tv a pokud je to za dobrou cenu proč ne. Na cestování bych bral i 12ti palcový, je menší lehčí a dostačující, záleží na prioritách.
Na internet a hudbu si nemůžu vynachválit iPad, prakticky je doma nevypínáme. Na filmy na na počítači nedívám, ale počítám, že tam taky jdou.
iPad?moc drahá hračička a oproti notebooku si myslím že má míň funkcí..Možná časem si tam šoupnu nějakou nevýkonnou hru..Do iPadu těžko strčíš cd apod..mám iPod Touch a iPod Nano, taky si je nemůžu vynachválit ale iPad na noťas fakt nemá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.