Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router a připojení k internetu

Od: emil1963 odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny!Potřebuji poradit od vás zkušených.Příjem internetu mám přes wi-fi.Bod z kterého se vysílá mám hned naproti cca asi 100-150m.Musím mít ještě venkovní anténu pro příjem internetu?Ted mi internet běží a to mám jen router a žádnou venkovní anténu nemám k němu připojenou, jen tu domácí.Vedle sousedi mají venkovní anténu i pod náma má soused, tak nevím, zda to nemá vliv nato, že internet funguje.Děkuji moc za odpovědi, jsem naprostý laik co se těchto věcí týče.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nu venkovní anténu mít nemusíš pokud ti jde o tohle

emil1963
hodnocení

Děkuji za odpověd.To jsem chtěl vědět, zda tu venkovní anténu musím mít.Ono tomu je tak.Tu venkovní anténu jsem měl,ale z důvodu zateplení je třeba ty antény odmontovat a tak jsem to udělal a kupodivu internet běží i bez ni,jen nevím,zda ještě nemají vliv antény od sousedů, oni je ještě mají venku připevněné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]