Nejste přihlášen/a.
Prosim poradí někdo , zda je a jak , možno zkopírovat na flah disk kompletní DVD video tak , aby mělo na flash disku stejné vlastnosti. Zejména , aby videosoubory VOB dělené na DVD po 1 GB , byly přehrávány z flash disku kontiunálně tak jak z disku DVD video po jeho spuštění. Děkuji miro
Dejte si pozor, zda neporušujete ochranu. Pokud je na DVD nějaká ochrana proti kopírování, tak si zálohu nesmíte vytvořit. Což nechápu jak poslanci takovou "blbost" mohli odsouhlasit. Měli do zákona napsat, že pro vytvoření zálohy se ochrana porušit smí.
Taky nechápu, proč nezakázali download serverům dávát ke stažení programy na její poručování např, AnyDVD.
Tento program se na nic jiného použít nedá, než na porušování ochrany. To je jako prodávání šperháků.
V mém případě se jedná o vlastní tvorbu z fotografií a videa , zpracovanou v Pinnaclu a zaznamenané fotoaparátem a videokamerou . miro
Problém vyřešen. Na PC přehrávat v Med.Pl. a nebo Winamp . Na NB to jde ve Video LAN VLC. V Med.Pl. ne . Asi to bude vyžadovat jiné nastavení a nebo aktualizaci.Děkuji. miro
Já nevím v čem je problém? Já když mám nakopírované DVD na flashce nebo na externím HDD tak si to normálně přehraju pomocí Power DVD, Media Player a podobné Windowské nedodělávky ze zásady nepoužívám .
Na netbooku mám třeba od výrobce instalován DVD player Toshiba, v recenzích jsem s úsměvem pročítal jak jsou lidé od Toshiby hloupý - instalovat takový program do počítače co nemá mechaniku .
Media Player se mi hodí proto,že v něm jde rychle a snadno , posuvem jezdce , prohlížet plynule (ne skokově) celý videozáznam , dopředu i zpět. Toto používám při prohlížení pracovní verze vlastní tvorby ,za účelem odstraňování nedostatků . miro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.