Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MP3 na formát CD

Od: sanka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,prosím potřeboval by jsem předělat mp3,které stáhnu do formátu,aby jsem je pustil v normálním rádiu,které mp3 nepřehrává,to je asi formát wmv,ne?Nevíte prosím jak,nebo o nějakém programu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, musí se to převést do WAV, což je nekomprimovaný audioformát, pak se to vypálí v třeba v NERU jako hodební CD. Pokud máte kompetní nero tak ten obsahuje Nero Wave Editor, který tento převod hravě zvládne.

hodnocení

0x

Pokud to chceš do CD přehrávače, tak musíš vypálit disk CD-Audio. Ale před pálením to dnes už konvertovat do jiného formátu nemusíš. Vypalovací program si s tím už poradí sám a konverzi provede.

WMV je formát pro video.

stoffi*
hodnocení

0x

wmv je video. Audio cd ti v počítači ukáže na disku cda soubory. Stáhni si deepBurner třeba, je free, nebo jakýkoliv jiný vypalovací program. Tam pak zvolíš vypálit Audio CD, přetáhneš ty tvoje empétrojky do toho okna a ono se ti to převede a vypálí.

hodnocení

0x

Jééé, já zapoměl, že ty programy to převedou z MP3 automaticky sami - omlovám se *hi*. To bude asi tím, že se to většinou převádí obráceně.

juldab*
hodnocení

0x

Nero to sice převede samo ale všude se píše že jeho převodník není kvalitní. Doporučuji program burrrn burrrn.net/... je zadarmo určený přesně na tuto věc a dle všech hodnocení jeden z nejkvalitnějších. A v neposlední době jej uklohnili bratia slováci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]