Nejste přihlášen/a.
Ahoj,prosím potřeboval by jsem předělat mp3,které stáhnu do formátu,aby jsem je pustil v normálním rádiu,které mp3 nepřehrává,to je asi formát wmv,ne?Nevíte prosím jak,nebo o nějakém programu?
Ne, musí se to převést do WAV, což je nekomprimovaný audioformát, pak se to vypálí v třeba v NERU jako hodební CD. Pokud máte kompetní nero tak ten obsahuje Nero Wave Editor, který tento převod hravě zvládne.
Jééé, já zapoměl, že ty programy to převedou z MP3 automaticky sami - omlovám se . To bude asi tím, že se to většinou převádí obráceně.
Nero to sice převede samo ale všude se píše že jeho převodník není kvalitní. Doporučuji program burrrn burrrn.net/... je zadarmo určený přesně na tuto věc a dle všech hodnocení jeden z nejkvalitnějších. A v neposlední době jej uklohnili bratia slováci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.