Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jakým způsobem mohu vložit xls tabulku do textu do wordu? Po označení si tabulky v excelu, její zkopírování, následně poté "úpravy- vložení jinak" a přes list aplikace Microsoft excel se mi tabulka zvětší do obrovitých rozměrů, neumím jí zmenšit tak, aby se přizpůsobila na 1 stranu wordovského dokumentu. Prosím pomůže někdo? Díky
Velikost tabulky můžeš změnit za pomocí úchty v libovolném rohu vložené tabulky. Viz šipka n níže vedeném obrázku. Úchyt chytneš myší a táhneš úhlopříčně.
Díky, ale pořád se nedaří, pokud se mi podaří chytit tabulku dle Tvého návodu, tak se tabulka pouze přesouvá s tím, že za 3 s se zase vrátí na své původní místo, že by se zmenšovala, o tom není ani řeč. A hlavně mě zaráží (ale protože tohle vůbec nepoužívám) že i když jsem si označila v excelu pouze 60 řádků, ve wordu těch řádků mám...jakoby na výšku se mi vloží celý list, dodrží to pouze šířku. Co kde můžu dělat špatně?
podle toho, co píšete je problém v tom, že ve vložit jinak dáváte možnost list aplikace MS excel, potom počítač udělá přesně to, co mu dáte za úkol a ne to, co byste chtěla, prostě vloží celý list.
zkuste místo toho vybrat vložit jinak - obrázek, sice nebude fungovat propojení, ale pak se s tím dá manipulovat.
aha, já myslela, když mu dám pokyn vlož jen tuto oblast, že to tak provede; potíž je v tom, že v původně wordovském dokumentu, který jsme dostali, byla vložena již zmenšená excelovská tabulka a zde jí potřebujeme změnit (nedá se měnit ve wordu) a vložit jí tam znovu.
Když tu tabulku rozkliknete přímo ve Wordu spustí se sice Excel ale editujete stále tabulku ve Wordu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.