Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z Youtube tlačítkem

Od: lujs® odpovědí: 4 změna:

Zdravím. *slunce*

Už dřív sem si stáhl program na stahování z Youtube tlačítkem. Teď sem zjistil že tlačítko zmizelo. http://streamdownload.okamzite.eu/stahovani-z-youtube-download-tlacitko-primo-u-videa/ Jak ho můžu znovu aktivovat aniž bych znovu musel stahovat program?.?.?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkontroluj si, jestli používáš stejný prohlížeč jako ten, do kterého jsi tuto funkci instaloval. "Tlačítko" se musí instalovat do každého prohlížeče zvlášť! V případě neúspěchu prověď instalaci znovu podle návodu na uvedené stránce.

naihonn*
hodnocení

0x

Používám Firefox a doplněk DownloadHelper. A to je dost kvalitní volba, která mi ještě nikdy nepřestala fungovat. ;)

hodnocení

Myslím že z toho jak to na tý stránce je popsaný, je to jasný i takovýmu počítačovýmu troubovi jako sem já že pro každej prohlížeč si musím tlačítko stáhnout zvlášť!.!.!*zed*

Naihonn nevím proč mi zase něco vnucujete!.!.! Já sem se ptal na něco jinýho!.!.! *zed*

Stahování z Youtube tlačítkem
naihonn*

Vnucovat? To bych si nedovolil. *andel**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]