Nejste přihlášen/a.
Dobrý den měl sem starý učet ale někdo mi změnil heslo a už sem se nedostal na muj učet Facebooku tak jsem si udělal noví a hned sem si přidal do přátel lidi které jsem měl ve starým učtu ale po chivlce mi to napsalo že sem poslal příliš mnoho žádostí o přaelství ..Pak mi to napsalo že nelze odeslat žádost o přátelství .. ani zprávy mi nejdou odeslat .přidal sem si 50 lidí ty mě potvrdili a furt to píše ..tak nevím jestli mě to omezili ..nevíte jak to dlouho bude trevat? předem díky
V centrumu nápovědy Facebooku jsem nalezla tuhle odpověď, která Ti může napovědět: Otázka: "Prosím vás na mém druhém profilu mi blokli přidávání přátel, Proč? a za jak dlouho si je budu moc opět přidávat?" Odpověď jiného uživatele: "mě už blokli čtyřikrát.nejprve na 2 dny potom 4dny,7dní a ted na 14dní.moc lidí si přidáváš najednou a málo lidí tě potvrdí.jedná se o spam." V podmínkách FB nalezneš, že fungují určité limity, aby se zamezilo podvodnému jednání. Určitě by mě také na Tvém místě zarazilo, jak píšeš, "někdo mi změnil heslo"! Jestliže Ti někdo napadl účet, ohlaš to FB (tlačítko "nahlásit") a dej "zabezpečit účet". Více k tomuto a spoustu dalších odpovědí najdeš na dolní liště FB (sjedeš na stránku úplně dolů) a klikneš na "Nápověda". Dalším řešením, je obrátit se s přímým dotazem přímo na vývojáře (odkaz též na liště dole).
doplněno 19.07.11 14:20: v centru, nikoli "centrumu"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.