Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém s notebookem, jak se tam dává nabíječka, tak když se s tou nabíječkou v tom otáčí, v některých polohách nefunguje, potom stačí s tím pohnout a jde to. Nevím, co s tím. Notebook je v záruce, ale nevím, čím to může být, aby neřekli, že je to moje vina. A co s tím udělají? To nějak opraví, nebo mi rovnou pošlou nový notebok, vrátí peníze, nebo jak. Prostě je to opravitelná vada? Já se bojím, co s tím je. Navíc nemůžu být bez notebooku, než to opraví, ach jo. Co teď?
Vada je to opravitelná a doporučuji ti to dát co nejdříve na reklamaci než se stav ještě zhorší. Na její vyřízení mají až 30 dní, tak se s tím smiř.
doplněno 18.07.11 18:45:Ano, záruční oprava bývá zdarma.
Co s tim chcete delat? Proste to dejte reklamovat, je tam nejaky spatny kontakt...
Jak se k tomu vyjadri prodejce (servis) Vam tu asi tezko nekdo napise. Jsou asi jen 4 moznosti: Bud to neuznaji na zaruku a opravu si zaplatite, nebo to opravi, nebo Vam daji novy NB popripade vrati penize.
A kolik by to tak stálo, kdyby mi to neuznali na záruku? A co mám napsat do té reklamace. Jako jenom, že špatně funguje konektor, nebo jak se tomu říká. Prostě, jak to mám napsat, aby pochopili, co tomu je?
Není to náhodou Asus EEE 1001 nebo 1005? Mám ten samý problém. Notebook má napájecí konektor jak nabíječka na Nokii. Fakt hrůza. Pomohlo mi v tom konektoru lehce napružit plíšek špendlíkem přes venek konektoru (žádné rozebírání notebooku). Ten plíšek se dotýká toho kovového obalu konektoru (uvnitř té díry). Problém je, že mi to dělá znova a už se hýbe i ten trn (ta tyčinka).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.