Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s tímno notebookem www.alza.cz/acer-/...... Využíval bych ho do školy, ale chtěl bych na něm hrát i hry a proto mi tento model padl do oka. Dalé bych se chtěl zeptat, jestli nevíte, kde se dá koupit (já ho našel jen na alze a tam je nedostupný). Případně jestli mi poradíte nějaký jiný notebook, který bych měl do školy a na hraní her (těch 14 a půl tisíc je maximum).
Předem děkuji za odpověď
Pokud to může být cokoli, je výběr široký. Ideální je pak volit i podle uživatelských recenzí na konkrétní výrobek, ale i internetový obchod, takže se vyplatí podívat například tady: notebooky.heureka/...
Samozřejmě je možné zúžit výběr upřesněním dalších parametrů, takže člověk najde, co potřebuje.
Děkuji, zkusím se zeptat, ale nevíte ještě o nějakém který by byl vhodný na hraní her, zároveň i do škloy (nic náročné, spíš na úkoly a tak) a byl by maximálně kolem těch 14 tisíc?
Možností je spusta, záleží k jaké značce inklinuješ. Na školu a internet nepotřebuješ oproti hraní her výkonný notebook. I tak to hraní bude oproti stolnímu PC omezené. Nicméně hrát se bude dát namátkou na tomto stroji:
Jiné nabídky se ti dostane za pomocí konfigurátoru. Ten najdeš zde:
Děkuji za tu radu (ohledndě vyhledávání ne Heurece)
A ještě se chci zeptat co si myslíte o tom původním.
Zaujala mě nízká cena a vysoký výkon, ale nevím jestli je pro mě vhodný (hraní her i do školy-spíše na hry)
Rozhodně, já bych ho klidně hned bral. Nakonec proto je taky asi rychle vyprodaný. Rozhodně se dá říct, že mu nic podstatného nechybí, nejen pro hraní her, ale i pro sledování videa v HD rozlišení. Samozřejmě ale netuším, jak kvalitní má reproduktor. Ale celkově šly ceny dost dolů proti dobám dřívějším.
vše bez problému,napiš mejl na alzu,jinak nevím
doplněno 19.07.11 10:39:bscom.cz/... mají ho jedině tady,to sis asi našel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.