Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ACER Aspire 5742G-484G64Mnrr-Zkušenosti+rada

Od: hags odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s tímno notebookem www.alza.cz/acer-/...... Využíval bych ho do školy, ale chtěl bych na něm hrát i hry a proto mi tento model padl do oka. Dalé bych se chtěl zeptat, jestli nevíte, kde se dá koupit (já ho našel jen na alze a tam je nedostupný). Případně jestli mi poradíte nějaký jiný notebook, který bych měl do školy a na hraní her (těch 14 a půl tisíc je maximum).

Předem děkuji za odpověď

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řekl bych, že se už neprodává. Zkus se poptat ještě tady:

bscom.cz/...

naihonn*
hodnocení

2x

Pokud to může být cokoli, je výběr široký. Ideální je pak volit i podle uživatelských recenzí na konkrétní výrobek, ale i internetový obchod, takže se vyplatí podívat například tady: notebooky.heureka/...

Samozřejmě je možné zúžit výběr upřesněním dalších parametrů, takže člověk najde, co potřebuje.

juldab*
hodnocení

0x

Tenhle je skoro stejnej a maji ho alza.cz/...

hags
hodnocení

O tom vím, ale přecejeno má nižší výkon.

hags
hodnocení

Děkuji, zkusím se zeptat, ale nevíte ještě o nějakém který by byl vhodný na hraní her, zároveň i do škloy (nic náročné, spíš na úkoly a tak) a byl by maximálně kolem těch 14 tisíc?

Možností je spusta, záleží k jaké značce inklinuješ. Na školu a internet nepotřebuješ oproti hraní her výkonný notebook. I tak to hraní bude oproti stolnímu PC omezené. Nicméně hrát se bude dát namátkou na tomto stroji:

czechcomputer.cz/...

Jiné nabídky se ti dostane za pomocí konfigurátoru. Ten najdeš zde:

czechcomputer.cz/...

hags
hodnocení

Na značce nelpím, ale jelikož moc počítačům nerozumím (vím jen - co bych chtěl, ale moc nechápu ten systém), tak mi ten vyhledávač moc nepomohl :( Nemáte nějaké další typy?

Když nemáš konkrétnější požadavky, možností je pak spousta. Co třeba toto:

alza.cz/...

hags
hodnocení

Děkuji za tu radu (ohledndě vyhledávání ne Heurece)

A ještě se chci zeptat co si myslíte o tom původním.

Zaujala mě nízká cena a vysoký výkon, ale nevím jestli je pro mě vhodný (hraní her i do školy-spíše na hry)

naihonn*

Rozhodně, já bych ho klidně hned bral. Nakonec proto je taky asi rychle vyprodaný. Rozhodně se dá říct, že mu nic podstatného nechybí, nejen pro hraní her, ale i pro sledování videa v HD rozlišení. Samozřejmě ale netuším, jak kvalitní má reproduktor. Ale celkově šly ceny dost dolů proti dobám dřívějším.

já ho mam od prosince z datartu je vyborný,ale ten reprak je slabší

hags
hodnocení

Hry a vše ostatní jede bez problemu? Nevíte jestli se bude ještě dále prodávat na Alze?

vše bez problému,napiš mejl na alzu,jinak nevím

doplněno 19.07.11 10:39:

bscom.cz/... mají ho jedině tady,to sis asi našel

hags
hodnocení

Ještě se chci zeptat. Není problém s těma malýma šipkama? Nebo je to jen otázka zvyku?

hags
hodnocení

A ještě poslední otázka... Je Acer dobrá značka? Nebo mám hledat jinde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]