Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co dělat, když při každém zabrazení stránky se mi objeví tato hláška:
Chyba zabezpečeného spojení
Při spojení s www.facebook.com nastala chyba.
Při komunikaci protokolem SSL byl obdržen záznam přesahující maximální povolenou délku.
(Kód chyby: ssl_error_rx_record_too_long)
Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
Kontaktujte prosím vlastníka webového serveru a informujte ho o tomto problému. Případně použijte dialog upozornění na chybou stránku z nabídky Nápověda a na tuto stránku upozorněte.
Už si nevím rady a vůbec netuším co je SSL protokol, prosím poradte, děkuju moc Jinak další webový stránky jdou, ale tuta ne
Zdravím, jaký browser (a verzi) používáte? Operační systém?
SSL je Secure Socket Layer a jedná se vlastně o "mezivrstvu", která se vrazí prakticky hned pod aplikační vrstvu (viz ISO/OSI model) a šifruje vše, co je nad ní. Sama může být dále šifrována přes SSH třeba, to už je jedno.
SSL servery jsou servery, které poskytují běžné webové stránky, ale jsou šifrovány právě pomocí tohoto SSL mechanismu. Klienti mají databázi bezpečných autorit, které podepisují důvěryhodnost daných serverů. No a pokud se v úložišti takový server nenachází, browser hlásí varování.
U vás ale hlásí docela podivnou hlášku, přiznám se, že jsem takovou neviděl, ale je možné, že používáte nějaký divný prohlížeč, tak proto se ptám na jeho název a verzi
(protože např. starý FF2 už nepodporuje novější SSL/TLS, tak to může také způsobovat)
Omlouvám se, ráno odjíždím na týden pryč, pokud bude téma ještě za týden aktivní, rád přispěji i dále
Zdravím,
mám stejný problém. Chyba se mi objevila v týdnu..3 dny to nešlo a po 4. přihlášení fungovalo..No a dnes už to opět najednou po restartu PC nejde. Používám FF 6, IE 8 a Google Chrome. Přihlásit se ale nemůžu ani na jednom prohlížeči. Z jiných PC doma ale přihlášení funguje bezproblému. Nevíte prosím někdo v čem by mohla být chyba?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.