Nainstaloval jsem si hru caesar 4 (originálku) a když chci spustit hru objeví se kurzor a zvuky jedou jenom obraz nejede přitom mám vše jako je v minimalních požadavcích! nechápu to:D
Pokud to hra umožňuje tak nastav jiné rozlišení a další nastavení obrazu (pokud to má setup zvlášť), pokud to jde nastavit jen ve hře tak to je problém a je možný že je tam určitá nekompatibilita ovladače/grafika/hra...možná novější ovladače, případně zkusit technickou podporu u té hry, buď tam bude update nebo aby řekli v čem je problém P.S. minimální požadavky jsou opravdu minimální a některé hry na té konfiguraci běhaj OK a jiné nerozběhneš- střílejí to od voka
tohle se pred par lety stavalo kazdou chvili... vyrobce hry vzdycky zapomnel na nejakou grafickou kartu, ktera nebyla z nejpouzivanejsich a byl problem. Vzdycky se pak dal stahnout patch pro hru a to by bylo prvni po cem bych patral byt tebou
alias.nos*
hmm...To jsem zkoušel ale furt nic prostě to du reklamovat a hotovo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.