Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problem s facebookem potřebuju najít nastavení.. a potřebuju aby se mi Facebook nastavil na puvodni nastavení jestli někdo víte kde tio je budu jenom rád díky za opovědi ..
jasně když mám problém já s hrou, tak nikdo ani neodpoví a ještě mi to smažete, ale jak se jedná o píčovinu zvanou facebook tak to je tu hned 50 odpovědí. PoSR*** stránky
Co si vo sobě myslíte.Jako za to vám nikdo nemůže že si to neumíte napsat po druhý.Přestaňte mluvit sprostě nebo se to dozví admini.A jen tak mimochodem by mě zajímalo jakej ste s tou hrou měl problém.
doplněno 20.07.11 07:45:A vraťte se zpět do 1. třídy a naučte se počítat, protože i s tou vaší odpovědí tam jsou 4.
ti de**** nikdo tu nenadává, ne psal jsem že problém s hrou po spuštění se mi pokaždé sekla a po chvíli i počítač, ale po 3 dnech tam nic nebylo a ten 4tý to bylo smazané, na jiných stránkách mi odpověděli do několika minut a sem chodí asi jen puberťáci prtože na každé stránce je nejméně 1 téma o facebooku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.