Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s načítáním webové adresy

Od: karka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, měla jsem v ntb trojského koně, vše jsem odstranila, každá webová adresa se mi načte, ale Facebook.com ne, na Mozille mi to píše: Smyčka při přesměrování.Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.
Tento problém může být způsoben zakázáním nebo odmítnutím
cookies.

Prosím, poradte, díky za každou radu :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkus ještě odstranit dočasné soubory internetu a to včetně historie a cookies. Toto můžeš udělat pomocí prohlížeče samotného nebo třeba prgramem CCleaner, který ti odstraní i další nepotřebné soubory.

stahuj.centrum.cz/...

michalkolesa*
hodnocení

0x

Asi jste toho koně neodstranila dokonale.

Stáhněte si nějaké antivirové live CD. např. AVG ( download.avg.com/... nebo Aviru ( avira.com/... a projeď te system.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]