Nejste přihlášen/a.
Kluk si chtěl stáhnout hru na ulož to a stáhl si nějaký program který nedovolí počítači při spuštění se plně rozjed a než naskočí ikony tak se zablokuje a vyjede okénko s názvem Anticheat Company a pod tím napsáno pokud se vám nedaří odinstalovat program poślete sms ve tvaru ... a mi vám pošleme kod...je mi jasné že si nesťáhl něco normálního...nevíte jak se to odinstalovat kdyź mě to nikam nepustí?
Díky za váš čas...
0x
Kluk by si zasloužil klepnout přes prsty a založení účtu typu User, aby nemohl instalovat programy a hrabat se v nastavení.
Doporučuji počítač spsutit v Nouzovém režimu a program zkusit tak odinstalovat, případně smazat z disku a poté počítač projet CCleanerem /jak disk tak i registr/.
doplněno 14.07.11 19:04:Jinak bych ještě klidně pro kontorlu udělal kontrolu HiajckThisem po tom Nouzovém režimu.
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Po zkopírování a vložení obsahu do odpovědi klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Toto též zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Až dostanete výsledky, co fixnout (opravit), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
0x
1.spuste svuj operacni system v nouzovem rezimu navod zde antivirovecentrum.cz/...
2. jakmile tam budete zmacknete tlac. win+r a napiste do tabulky "msconfig"
3. najede vam tabulka , nahore je zalozka po spusteni to otevrete
4. v sezname najdete mdatasecurity a vykrizknete.
5. restartujte pocitac, pokud nejde skuste znova
Omlouvam se za hacky a carky na pocitaci se mi nechtej psat. XD
0x
Zbavit se ho je jednoduché: stačí spustit win v nouzovém režimu, jít do dokumentů a tam najít soubor s pochybným jménem myslím nějak mssecurity, prostě ten kterej je vytvořenej naposled
a ten smazat. Potom jen resetnout pc a je to.
0x
JEDNODUCHÉ ŘEŠENÍ! ... RESTASRT PC- MACKAT F8 PRED SPUSTENÍM SYSTÉMU... SPUSTIT V NOUZOVÉM REZIMU... PRIHLÁSIT NORMÁL NA PC...DOKUMENTY - A V DOKUMENTECH SMAZAT MDSECURITY NEBO TAK NEJAK ...PROSTE VSECHNO CO TAM JE Z TOHO DNE A POSLEDNÍ CAS... KDYZ TO SMAZETE A VYHODÍTE ROVNOU Z KOSE A PAK RESTARTUJETE PC TAK UZ JE TO V POHO A MUZETE ZASE JET DÁL ...
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.