Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Vista problém

Od: dejvid155 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám problém a potřeboval bych poradit když zapnu PC tak se nemůžu přihlasit napíše mi to SLUŽBĚ SLUŽBA PROFIL UŽIVATELE SE NEPODAŘILO PŘIHLÁŠENÍ. Nelze načíst profil uživatele.

Vůbec nevím co se stalo udělal jsem aktualizace a od té doby se nemůžu dostat ani na plochu nikam můžu ho akorát restartovat a vypnout a do Biosu nechci chodit protože neumím anglicky a nechci to ještě nějak zničit... Mohli byste mi poradit? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste Nouzový režim a poté obnovneí systému. Do Nouzového režimu se dostanete klávesou F8, kterou klidně mačkejte hne dpo zapnutí počítače.

hodnocení

0x

Řešení tohoto problému je popsáno na níže uvedném odkazu. Je tam i možnost automatické opravy:

support.microsoft.com/...

dejvid155
hodnocení

Děkuji takže jsem v nouzovým režimu a co mám tedka dát? Je toho tam dost...

hodnocení

0x

Co nouzový režim? ten naběhne? Pak bych zkusil vrátit bod obnovy.

dejvid155
hodnocení

No já jsem dal nouzový režim a dal jsem entr a tedka tam něco naběhlo ale mám tam hnusnou plochu černou a napsalo mi to že učet byl špatně načten takže tedka jsem dal to obnovení a uvidíme...

dejvid155
hodnocení

Tak jsem to dal ale pořád jsem v nouzovém režimu a tu plochu mám jinou a když dám strt tak tu nabídku mám jako XP přitom mám Windows vista a mám to original... Ale děkuji za rady :)

bena*

Tak teď jste v tom nouzáku. Na internet se asi nepřipojíte, pokud jste dal Stav nouze /bez sítě/. Tak klikněte do té Nabídky Start→Programy→Systémové nástroje→Obnovení systému a zvolte takové datum, kdy to bylo v pořádku.

dejvid155
hodnocení

Takže tedka jsem na ploše a mám dát obnovení systému? Pokud tomu dobře rozumím? Protože já jsem to dal a ono mi to píše že je to spuštěné právě...

dejvid155
hodnocení

Tak jsem na ploše a na každým rohu mám napsáno režim. :(

Ano, kolikrát Vám tu máme napsat, že to je to, co jsme chtěli? ANO! TO JE NOUZOVÝ REŽIM. Tak ted byste měl dole vidět klasickou windows lištu s tlačítkem start. Stiskněte jej a najděte Programy ->Systémové nastroje -> obnova systému. Spustí se program, který Vás navede obnovením počítače k datu, kdy Vám to ještě fungovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]