Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cerna obrazovka po čištění PC

Od: sumec* odpovědí: 2 změna:
Dobry den mam potize s pc. Vycistil jsem si pc od prachu i zevnitr a po zapojeni vsech kabelu jsem ho zapnul. Jenze mi zustala cerna obrazovka a nesviti ani klavesnice s mysi, ale vsechny ventilatory bezi i cd mechanika.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

může to být chyba základní desky, paměti nebo procesoru. Zkusil bych ho rozdělat, vše povytahovat a odpojit, a zase složit. Třeba jste něco při důkladném čištění urval. Pokud se v počítačích nevyznáte, jsem si téměř jistý že ve vaší blízkosti je někdo kdo jim aspoň trochu rozumí, tak se zeptejte ho. Tohle se musí vidět na vlastní oči a zkoušet, jednoznačně se to na dálku určit nedá ;)

zajixxx*
hodnocení

0x

Většinou to způsobuje špatně vložená RAmka do slotu, popřípadě grafická kerta ( zapomenuté externí napájení?) Popřípadě neůplné zapojení základní desky ( napájení 2 konektory! )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]