Nejste přihlášen/a.
mám problém s těmito aktualizacemi: KB2538243, KB982168, KB982524...zobrazí se mi zpráva o úspěšné instalaci, ale po restartu jsou aktualizace znovu nabídnuty k instalaci
Nevým jestly se nemýlím ale KB2538243 je pro w7
doplněno 13.07.11 20:13:lepe řečeno 64bitova verze c++ tady je otom
KB2538242 (maybe KB2538243 as well, but I did not find an official response from Microsoft) is defective and will be replaced. In the mean time, you can hide it and unhide after the fix is released (probably in a week or so), or manually download the updates from Microsoft’s download center.
takže vadné a bude nahrazen
tak nakonec mi po instalaci zbyly jen tyhle dvě: KB982524, KB982168
mám xp home edition
doplněno 13.07.11 21:02:a v historii jsou zobrazeny jako normálně nainstalované
tak to jsou hotfixy netframeworku stahni servis pack 3,5 a jestli se dobře pamatuju tak se bude instalovat natřikrát a bude to v cajku
tak nepomohlo-třikrát jsem přeinstaloval framework 3.5 sp1 a pak zkusil ty aktualizace ale žádná změna
sto pro vím že ta aktualize je kumulativní zkrátka v jednom balíčku jsou i ostatní ale nejsem si schopen vzpomenout v kterým
zkus eště doinstalovat net4 jinak tady blogs.msdn.com/... najdeš šikovnou utilitku na čištění dotnetu
našel jsem tohle answers.microsoft.com/...
takže přeinstaluju a pak nainstaluju v uvedeném pořadí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.