Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny,přestal nám fachčit WMP,tak jsme nainstalovali km Player,když jsme chtěli WMP odinstalovat a nainstalovat nový,tak nám to stále hlásí,že v pc je nová verze ,ale není tomu tak,nemůže být WMP co máme a nehraje součástí winsdovsů,které jsou nesmazatelné v pc když jsme jej koupili?smazat WMP nejde ve files programech,
poradí někdo co s tím,moc děkuji
Aplikace se z počítače odinstalovávají už od dob windows 95 stále stejně. Nemůžete jen tak vyhledat adresář v Program Files a smazat ho. Tím jste ho neodinstalovali, ale jen "smazali". Odinstalace programu se dělá přes
Start -> Ovládací panely -> Přidat a odebrat programy - Visty a Windos7 mají tuším "Programy a Funkce"
V okně přidat nebo odebrat programy musíte kliknout vlevo na přidat nebo odebrat součásti systému. A tam pak odznačíte Windows Media Player a klidně další aplikace, co nepoužíváte a kliknete na Další.
A co s Windows Media Playerem je? Co to znamená přestal fachčit? Pokud jen nepřehrál nějaké soubory, zřejmě mu chybí kodeky.
Proto odinstalujte ten KMPlayer, stáhněte a nainstalujte si program CCleaner /s ním vyčistit disk i registr/ a poté si stáhněte a nainstalujte K-Lite Mega Codec Pack /třeba zde → slunecnice.cz/... / při instalaic se řiďte obrázků níže. No a pak můžete přehrávat téměř všechny písničky, videa, ale i animace .swf apod.
nemám nikde přidat nebo odebrat programy a km player nechci odinstalovávat,mám jej proto,že WMP player přestal fungovat tedy fachčit,kodeky jsem chtěl nainstalovat,ale píše mi to,že mám již novější verzi KMP a to pravda není,cccleaner mám a je vyčištěno každý den
Tak napište, co máte za operační systém.
A jak jako přestal fungovat? Nejde otevřít? Píše to nějakou chybovou hlášku? Nebo jak se to chová?
Tak, pokud chcete používat KMPlayer, tak si myslím, že instalovat kodeky je zbytečné, protože ten má drtivou většinu v základu narozdíl od Windows Media Player, který jich má pouze malou část.
máím visty jak jsem psal výše,po 2letech to přestalo běhat,nevím proč,nechám to být,děkuji
Omlouvám se, přehlédl jsem to.
Vy mi napíšete přestalo to běhat. Ale přeci z tohodle nemůžeme určit příčinu. Klikněte na Start→Programy→Windows Media Player a napište, co to přesně dělá. Klidně to nafoťte, natočte. Důležité je popsat, jak se to chová.
Jinak Windows Media Player nejde jen tak ze systému odinstalovat - jsou na něm závislé různé aplikace, náhledy v Průzkumníku WIndows, atd.
ofotit mi to nejde po spuštění start atd jak píšete a výše jsem již psal,v programech WPM nikde není
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.