Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Media player nefunguje

Od: stribrnak* odpovědí: 14 změna:

zdravím všechny,přestal nám fachčit WMP,tak jsme nainstalovali km Player,když jsme chtěli WMP odinstalovat a nainstalovat nový,tak nám to stále hlásí,že v pc je nová verze ,ale není tomu tak,nemůže být WMP co máme a nehraje součástí winsdovsů,které jsou nesmazatelné v pc když jsme jej koupili?smazat WMP nejde ve files programech,

poradí někdo co s tím,moc děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

appleiweb*
hodnocení

0x
Zkus to jedine smazat pres soucasti systému (přidat nebo odebrat programy. Ale Wmp je stejne shit. Ani avi poradne neprehraje
stribrnak*
hodnocení

ale kde najdu složku přidat nebo odebrat programy?mám visty .dík

hodnocení

0x

Aplikace se z počítače odinstalovávají už od dob windows 95 stále stejně. Nemůžete jen tak vyhledat adresář v Program Files a smazat ho. Tím jste ho neodinstalovali, ale jen "smazali". Odinstalace programu se dělá přes

Start -> Ovládací panely -> Přidat a odebrat programy - Visty a Windos7 mají tuším "Programy a Funkce"

stribrnak*
hodnocení

jenže v programech to nikde není,proto se táži,není to ani nikde jidne

bena*

V okně přidat nebo odebrat programy musíte kliknout vlevo na přidat nebo odebrat součásti systému. A tam pak odznačíte Windows Media Player a klidně další aplikace, co nepoužíváte a kliknete na Další.

A co s Windows Media Playerem je? Co to znamená přestal fachčit? Pokud jen nepřehrál nějaké soubory, zřejmě mu chybí kodeky.

Proto odinstalujte ten KMPlayer, stáhněte a nainstalujte si program CCleaner /s ním vyčistit disk i registr/ a poté si stáhněte a nainstalujte K-Lite Mega Codec Pack /třeba zde → slunecnice.cz/... / při instalaic se řiďte obrázků níže. No a pak můžete přehrávat téměř všechny písničky, videa, ale i animace .swf apod.

Media player nefunguje
bena*
13.07.11 09:34

Další

Media player nefunguje #2
stribrnak*
hodnocení

nemám nikde přidat nebo odebrat programy a km player nechci odinstalovávat,mám jej proto,že WMP player přestal fungovat tedy fachčit,kodeky jsem chtěl nainstalovat,ale píše mi to,že mám již novější verzi KMP a to pravda není,cccleaner mám a je vyčištěno každý den

bena*

Tak napište, co máte za operační systém.

A jak jako přestal fungovat? Nejde otevřít? Píše to nějakou chybovou hlášku? Nebo jak se to chová?

Tak, pokud chcete používat KMPlayer, tak si myslím, že instalovat kodeky je zbytečné, protože ten má drtivou většinu v základu narozdíl od Windows Media Player, který jich má pouze malou část.

stribrnak*
hodnocení

máím visty jak jsem psal výše,po 2letech to přestalo běhat,nevím proč,nechám to být,děkuji

bena*

Omlouvám se, přehlédl jsem to.

Vy mi napíšete přestalo to běhat. Ale přeci z tohodle nemůžeme určit příčinu. Klikněte na Start→Programy→Windows Media Player a napište, co to přesně dělá. Klidně to nafoťte, natočte. Důležité je popsat, jak se to chová.

Jinak Windows Media Player nejde jen tak ze systému odinstalovat - jsou na něm závislé různé aplikace, náhledy v Průzkumníku WIndows, atd.

stribrnak*
hodnocení

ofotit mi to nejde po spuštění start atd jak píšete a výše jsem již psal,v programech WPM nikde není

bena*

Hmmm, tak se zkuste podívat do složky C:Program FilesWindows Media Player, jeslti tam je soubor wmplayer.exe

Pokud ano, spusťte ho.

Jinak, pokud jste se pokoušel složku Win. med. player smazat a něco se smazalo, tak to jste udělal příšernou věc.

stribrnak*
hodnocení

Jak jsem psal výše,ve files to smazat nejde

doplněno 13.07.11 16:47:

doplnuji

stribrnak*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]