Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojím 2 pc přes 1 usb modem

Od: bonbon* odpovědí: 6 změna:

Poradí mi někdo? rozchodím 2 počítače přes jeden usb modem? nevím si rady prosím poradte

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

2x

Jasně, že připojíte pořiď´te si router na tento typ uzpůsobený s USB rozhraním a můžete internet šířit z routeru klasicky po kabelu, nebo využít WIFI.

Pro příklad:

alza.cz/...

(lze sehnat levnější i dražší varianty a značky)

juldab*

Je potřeba se kouknout do compatibility listu který modem je podporován Např. pro CDMA se bez upravenýho ASUSU neobejdete (Myšleno EVDO ne CDMA2000)

chichichi

No myslím, že tohle ale slyšet nechtěl :) Je to asi to samé jako by se ptal "Vykopu 1m hlubokou díru lopatou?" a vy byste mu odepsal "No jasně že vykopete. Pořiďte si bagr na kopání děr uzpůsobený".

juldab*
Naprosto exaktní opověd na jeho otazku (celkem tři věty) Poradí mi někdo? - ano poradírozchodím 2 počítače přes jeden usb modem? - ano rozchodíšnevím si rady prosím poradte - tady je otázka nejasná a tak nevím co odpovědětdoplněno 13.07.11 10:27: Správná otazka by byla mám tyto dva počítače s takovou a takovou výbavou atakovým operačním systémem. Rozchodím je přez tento modem a jak?
bonbon*

1. PC je s XP

2.notebook ASUS s win 7

USB modem mám axesstel a chci přes něj připojit wifi router!

juldab*

No vidíš na to se nechá perfektně odpovědět. Vše je zde koppel.cz/... podpora tohoto modemu přímo v upraveném firmware.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]