Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc. Pracuji ve WINXP.
Mám program, který pracuje v DOSu /vím, že to zastaralé, ale protože je to speciální program, stejná náhrada nikde není/. Pracuje bez problémů, je ověřený, zatímco ostatní nemají s vytisknutím údajů problémy, mě prostě nepracuje v souladu s tískárnou, takže netiskne.
Tiskárnu mám inkoustovou Cannon BJC 2100 - v onom programu sice nastavení tiskáren je - různé Desk-jet,Epson.Star - Cannonka je tam jedna a u ní je poznámka pro režiím LQ /nevím co to je/.
Mám pocit, že zřejmě musím nastavit nějaké nové údaje v mé tiskárně, ale bohužel se nemohu dopátrat jaké.
Dokáže mi někdo poradit? Děkuji.
Problém jsem vyřešila, ale úplně jinak.
Ty stránky na které jste mě odkázal mluví o připojení USB - ale to já nemám - já mám port LPT, takže s tím jsem si neporadila, nebo jsem to dobře nepochopila.
Ale shodou okolností jsem zjistila, že ten program mi nabízí možnost ukládat obrázky /je to astrologický program/jako BMP a teprve potom vytisknout - takže tímto způsobem se to podařilo. Je to sice zdlouhavé, ale aspoň něco.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.