Nejste přihlášen/a.
Zdravím , sháním nějaký lepší herní PC .. Pokud možno aby měl Nvidia GTX 460 , ram 4GB chci na něm rozjet Battlefield 3 tak aspoň takhle děkuji , cena okolo 12,000 Kč ,- Děkuju moc
Case - AIREN RedComp 4 / Case / 420W / ATX / Black-red - 1057 Kč
CPU - CPU AMD Phenom II X4 840 / Quad-Core 3.2GHz / socket AM3 / 95 W / BOX / Deneb - 2136 Kč
VGA - Grafická karta VGA PALIT GeForce GTX460 Sonic / 1GB GDDR5 (3600MHz) / 2xDVI / HDMI / PCI-E x16 - 3866 Kč
RAM - 2x 2048MB DDR3 1600MHz CL9 Kingston HyperX Blu / výprodej - 821 Kč
Hdd - WESTERN DIGITAL CAVIAR GREEN 500GB / WD5000AADS / 3, 5" / 32 MB Cache / SATAII / Interní / výprodej - 940 Kč
Takže solidní výkon sestavy, žádné hi tech komponenty, které akorát vytahají z kapes peníze... cena komponent celkem je 9790 Kč + musíte počítat , že si na prodejně naúčtují max cca kolem tisícikoruny za sestavení a zahoření . Case má solidní vnitřní prostor a solidní zdroj (420w) , grafika dle vašeho přání, Hdd též dobrý 500 GB (32MB cache) ,2 x 2 GB Ram na 1600 MHz,a procesor od firmy, jež si neúčtuje tolik za značku jajko její konkurent... takže čtyřjádrový Phenom II na 3.2 GHz .. za ty prachy, neberte to...
Zapomněl jsem že v ceně je i MB, sice obyčejná, ale plně dostačující...ASUS M4N68T-M LE V2 / NV GF7025+NF 630a / DDR3 / 4xSATAII / GLAN / 4xUSB 2.0 / RAID / VGA / 8ch.audio / AM3 / mATX - 962 Kč
Snad jen k tomu CPU docela me překvapila frek. tady něco málo : ddworld.cz/...
asi bral Phenom II X4 955 alza.cz/...
Ne kdepak opravdu je to Phenom II x4 840 . Ten Phenom II x4 955 má 125 W a to je dle mého už pěkný žrout a topítko.. ten co jsem uvedl já má 95 W a to je snesitelné a celkem klidně uchladitelné bez nějakejch brigulí...
Mohl by jste přidat nějaký odkaz? Kde bych si ho tedy mohl sestavit a obědnat? Pokud to teda jde .
Doufám, že to admin nesmázne jako nějakou propagaci, je to obchod , kam chodím nakupovat na pc... je to obchod Mironet mironet.cz/... . protože jsem z Teplic, tak to mám ve městě, tak kupuju přes net s dodáním na prodejnu. Oni mi dají vědět, kdy si mám zboží vyzvednout. Jsem tam spokojený. Ale jestli to máte dál, tak bych spíš doporučil nějaký obchod s pc, který máte po ruce a u nějž se dá takhle nakonfigurovat třeba na papír a kde by to po konzultaci s vámi byli schopni a ochotni postavit. Dnes už to není přeci problém. Sestavu stejnou mít přeci nemusíte, stačí jen najít vhodné komponenty , prokonzultovat s nimi a objednají oni .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.