Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký LCD monitor?

Od: strejc® odpovědí: 15 změna:

Mistři okolo PC, poraďte či doporučte jaký pořídit LCD monitor, od jakého výrobce. Předpoklad je 19 palců, klasický formát. Pokud možno s velkým pozorovacím úhlem... Předem dík za ochotu, strejc.

*nevi*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepa*
hodnocení

0x
já kupoval novou sestavu.monitor hyundai 19 mně pískal,když byl vypnutej a bylo ticho.Šlo to ze zadu.výmněna pískal taky.teď mám philips.

hodnocení

0x
Zkus se inspirovat tady:
svethardware.cz/...
czechcomputer.cz/...

hodnocení

0x
Já jsem si vybral tento Philips: czechcomputer.cz/...
Jsem spokojený, mam záruku na vadné body a obraz podle mě dobrý.
hodnocení

To vypadá docela zajímavě a cena je slušná. Ještě podumám, děkuji, strejc.
No cena...já ho kupoval před cca půl rokem za 8tis i se slevou co jsem tam měl pak cena padala a padala *smich*
Jo akorát počítej že ho neotočíš o 90°, jde jen nahoru a dolu ;)
hodnocení

Je k mání o patnáct stovek levněji, otáčení do stran mi nevadí, proto bych chtěl širší pozorovací úhel...
Neeee natočit do stran jde ale otočit...chápej jako pivot, že můžeš s monitorem točit dokola (otočený obraz),to nejde...jak bych to řekl- tohle myslim: svethardware.cz/... to nejde *smich*
P.S. bacha nespleť si ho se 170B7CS, to je 17 ;)
hodnocení

Jooo, rozumím ti. Já ale opravdu nemám potřebu dělat takové převraty, nejsem vášnivý konstruktér ani šílený nadšenec či tabulkový maniak. U mne je spíš potřeba, aby na monitor mohlo hledět víc zvědavců současně... Takže pivot opravdu není zapotřebí...

;)

janekkrat*
I Acery poskytují záruku na vadné pixely. Mám 22", a nenašel jsem žádný vadný pixel. Jsem spokojen mám AL2216W. I cena byla příznivá, o pár stovek ještě levnější než ten Philips
To bych neřekl...a když tak klasickou záruku od cca 3 bodů ;) Podobnou záruku má pokud vim Asus, Acer=problém
janekkrat*
Možná záleží i na prodejci. Kupoval jsem ny cybex.cz a tam záruku na pixely poskytují. Klasická záruka je 3 roky.
No jasně,ale na jak dlouho ti ta záruka platí? Idned po koupi? Nebo pár dní? U mě po celou dobu záruky ;)

hobza*
hodnocení

0x
mám Philips 190 B7 CS - jsem spokojený i když jsem četl různé názory pro i proti.

hodnocení

0x
ja se pro LCD rozhoupavam asi rok, ale je mi lito vyhodit 3 roky stary CRT. Uplne se mi nelibi barevne podani LCD (maji mene odstinu) a jak to tak vypada pockam asi 2 roky na OLED. To bude jine kafe! :)
Profi LCD jsou na tom velice dobře. Jenže to si na hraní domů asi koupí málokdo. OLED technologie má před sebou zajímavou budoucnost. Doufejme, že přijde co nejdříve a za rozunou cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]