Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Need for speed undercover

Od: mutozen* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den koupil jsem si hru need for speed undercover. Když jsem to naistaloval a dal jsem spusit hru tak se mě tam objevila taková černá tabulka. Do který se nedá psát. Nevíte co to může být? Poradte prosím děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Stáhni si a nainstaluj Patch pro tuto hru.

Nespouští hru náhodou pod Windows7?

mutozen*
hodnocení

Tak tady je ta adresa toho obrázku: obrazku.cz/obr731829_Obraz0220.JPG.
swatik789*

chvíli počkej a hra se ti spustí. mně to dělá taky :)

mutozen*
hodnocení

Jenže když tu tabulku tam nechám dlouho tak se mě tam objeví zase ten error

Možnosti tam jsou neodesílat odeslat zprávu o chybách.. :((( A když dám neodesílat tak se mě to vypne a když dám odeslat zprávu o chybách tak se mě zapne nějaký instalování že se to odesílá a potom nic... vypne se to taky a to už jsem zkoušel snad 1000 krát.

Takže nevím...

doplněno 12.07.11 22:04:

?

doplněno 13.07.11 12:54:

Prosím poradte...

swatik789*

skus to přeinstalovat,jinak dál nwm *nevi*

mutozen*
hodnocení

Nejde :( Takže vzhoyený penze :(

michalkolesa*

Trochu OT:

Když si koupíte software a on Vám z jakýchkoliv důvodů nejde, je nějaká zákonná možnost jak dostat peníze zpět od prodejce?
U e-shopu to nejde, protože jste obal "rozdělaly" a kamenný prodejce nemá povinost vzít zboží zpět.

michalkolesa*
hodnocení

0x

Fotka by nebyla? :)

Máte aktuální ovládače (grafika, zvuk, chipset, síťovka, directX)?

Poslední patchy nainstalované?

Záplatované Windows?

Někdy pomáhá zkusit vypnout antivir, antispyware či jiné programy pracující na pozadí.

mutozen*
hodnocení

Jak to sem mám dát? Tu fotku. Nevím jak se to dělá.

michalkolesa*

Digitálním foťákem nebo mobilem vyfotíte obrazovku. Soubor nahrajete třeba na sklad.obrazku.cz/... a sem pak dáte odkaz

Funkce Chci vložit obrázek strašně zmenšuje a chybové hlášky by nešly přečíst.

mutozen*
hodnocení

Tak tady je ta adresa toho obrázku: obrazku.cz/obr731/....

michalkolesa*

Podle obrázku je vidět, že je spuštěn nějaký konzolový režim.

Co naisntalování nejnovější ovládačům zvuk, grafika, choipeset, síť, directX, Windows Update, Patche na hru?

Co zkusit hru odinstalovat, ručně smazat veškerý bordel po ní v registerch, nastavení v ve složce Local setings, data palikací a pak ji znova nainstalovat.

mutozen*
hodnocení

ok skusím to

mutozen*
11.07.11 21:40
hodnocení

nejde to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]