Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem si hru need for speed undercover. Když jsem to naistaloval a dal jsem spusit hru tak se mě tam objevila taková černá tabulka. Do který se nedá psát. Nevíte co to může být? Poradte prosím děkuji.
Jenže když tu tabulku tam nechám dlouho tak se mě tam objeví zase ten error
Možnosti tam jsou neodesílat odeslat zprávu o chybách.. (( A když dám neodesílat tak se mě to vypne a když dám odeslat zprávu o chybách tak se mě zapne nějaký instalování že se to odesílá a potom nic... vypne se to taky a to už jsem zkoušel snad 1000 krát.
Takže nevím...
doplněno 12.07.11 22:04:?
doplněno 13.07.11 12:54:Prosím poradte...
Fotka by nebyla?
Máte aktuální ovládače (grafika, zvuk, chipset, síťovka, directX)?
Poslední patchy nainstalované?
Záplatované Windows?
Někdy pomáhá zkusit vypnout antivir, antispyware či jiné programy pracující na pozadí.
Digitálním foťákem nebo mobilem vyfotíte obrazovku. Soubor nahrajete třeba na sklad.obrazku.cz/... a sem pak dáte odkaz
Funkce Chci vložit obrázek strašně zmenšuje a chybové hlášky by nešly přečíst.
Podle obrázku je vidět, že je spuštěn nějaký konzolový režim.
Co naisntalování nejnovější ovládačům zvuk, grafika, choipeset, síť, directX, Windows Update, Patche na hru?
Co zkusit hru odinstalovat, ručně smazat veškerý bordel po ní v registerch, nastavení v ve složce Local setings, data palikací a pak ji znova nainstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.