Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvětšení písma Firefox

Od: sulfan* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

mám operační systém Windows 7, kde jsem kvůli mému novému monitoru musel nastavit o hodně větší rozlišení, než na jaké jsem byl zvyklý. Nyní mám rozlišení 1680x1050 a potřeboval bych nastavit ve Firefoxu, aby se mi proto každá stránka načetla již zvětšená (například na 130%) . Vím, že to lze ručně pokaždé nastavit v menu zobrazení (popř. klávesovou zkratkou), ale chtěl bych, alby to šlo automaticky. Jde to nějak?

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tato volba se bude dát nastavit v konfiguraci prohlížeče. Do adresního řádku zadej: about:config

Dej Enter a potvrď, že budeš opatrný :)

sulfan*
hodnocení

Tak jsem slíbil opatrnost, ale můžeš mě prosím ještě navést, jaká předvolba je potřeba změnit?

Uf, je tam toho dost a tohle jsem nikdy nehledal, ale tady máš vysvětlení snad všech parametrů:

czilla.cz/...

sulfan*
hodnocení

Dík, prostuduju to.

atti022*
hodnocení

1x

Ahoj.

Zkus CTRL + kolečko myši.

sulfan*
hodnocení

Tak jsem zkusil změnit hodnoty zoom.Maxpercent a zoom.Minpercent na 130, bohužel je to příliš silná možnost, protože sice zobrazí všechny stránky přiblížené o 30%, ale již nejde v případě nutnosti danou stránku ručně přiblížit - na výběr je pouze tato hodnota.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]