Nejste přihlášen/a.
Začala mi blbnout bezdrátová klávesnice a bezdrátová myš. Zasekává se a čas od času reaguje zpomaleně či vůbec. Mám pocit že to bude žrejmě vadým přijímačem, co se strká do USB, protože to optické čidlo ze spodu myši normálně funguje při doteku s podložkou, ale dioda na přijímači sem tam vynechává a nesvítí. Dá se někde sehnat pouze samostatný přijímač ke konkrétní klávesnici?
No, vybitý určitě ne (mám nabíjecí).Uvažoval jsem o tom že by mohli bejt špatný, ale vzhledem k tomu ze mi blbne jak klávesnice tak myš, tak by to byla hdně velká náhoda aby se v jeden moment oddělaly baterie jak v myši tak v klavesnici. Navíc sem psal, že ten optickej senzor na myši reaguje na pohyb a ve stejnou dobu přijímač, co je zastrčenej v USB nebliká, takže podle mě nejpravděpodobnější příčinou je, že se porouchal ten přijímač.
To se mi moc nezdá. Může to něco rušit, to by odpovídalo. Zkus to znovu spárovat, případně dej příjmač třeba do předního usb...
Věř že šchno co navrhneš už jsem několikrát testoval . Ještě to může být zaneřáděným windowsy, ale vzhledem k tomu že mi v nich všechno ostatní funguje, tak nevim nevim. O té USB jsem zamozřejmě uvažoval, mám otestované všechny 4 a stále stejný problém. Jedině že by bylo špatně něco co má na starosti všechny 4 USBčka, ale zas tak moc se v počítačích nevyznám, abych věděl jak najít takovou závadu. Ještě tedy prozkouším přijímač připojit na redukci PS2/USB. jestli něco takového teda existuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.