Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, na internetu jsem četl články o tom, že na vnitřní vyčištění notebooku můžeme použít vysavač. Využil jsem ho, jelikož větráček dělal strašný rachot a po zapnutí mi najednou tento vytráček nejede. Nevíte, kde se mohla stát chyba? Vysavač jsem pouze přiložil k "mřížkám" od větráku, notebook jsem ručně neotvíral. Nevíte, jak mám dále postupovat? Začínám litovat, že jsem ten vysvač vůbec použil, měl jsem si zajít raději do serviru. Díky za odpověď.
Je možný že tím vysávaním jsi natáhl nečistoty k větráčku a ty pak ho ,,drží" pokud ho nemáš v záruce v klidu otevři spodní kryt a lehce pomel z větráčkem , třeba párátkem měl bys sám poznat jestli ho něco drží...napiš o jaký noteb. jde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.