Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem chtěl bych něco vysvětlit prosím.Mám notebook acer a když jedu na baterii tak mi notebook ukazuje nižší hodnotu než když jedu na proud.Znamená to že při provozu na baterii mám nízký výkon procesoru?Zkusím dát fotky
doplněno 09.07.11 13:16:Ještě druhé foto
Ano, je to logické - šetří to baterii.
I harddisky u notebooků nejedou na 7200 otáček za minutu, ale třeba jen 5600 nebo 4200.
Kdyby to jelo naplno, tak by baterka to buď neutáhla nebo by vydržela jen chviličku.
doplněno 09.07.11 14:14:Jinak ty všelijaký vizuální efekty, převlékání vzhledu na WIndows 7, to není dobré a kór pro notebooky. Zbytečně to zatěžuje grafickou kartu, ale i procesor a v systému to bělá bordel.
U notebooků je to normální, jde to i u stolních počítačů, kde může fungovat technologie CoolQuiet
My třeba v datacentru používáme pro zákazníky mimojiné Phenom s touto podporou a je to docela sranda, když Vám ukáže Linux na každé jádro 800MHz (6 x 800) místo 2800MHz (6 x 2800) No prostě je to v tu chvíli bez zátěže (nota bene terminálový režim bez GUI). Jde to vypnout v Biosu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.