Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych od vás poradit, zda by to takto šlo Mám asi 3 roky starej ntb DELL a chtěl bych do něj dát Win 7. HDD mam rozdělený na C, D, E - na C je samozřejmě systém, ale jelikož v době XP postačilo na systém 15GB, na ty Sedmičky už to stačit nebude.
Nejdřív bych zkusil, jak na tom budou běhat, takže bych nechal XP na C a na D nainstaloval Sedmičky. Bude to takto možné? Budu moct přepínat si mezi systémama při startu PC? Pokud by to šlapalo, tak by jsem odinstaloval XP a oddíl C spojil s E.
Pokud se v tom zrácite, rád vysvětlím podrobněji.
A mám ještě jednu otázku, vím, že to asi nejde, ale přesto se zeptám, lze použít ovladače z XP na Sedmičky?
Mockrát díky za rady!
Díky za výstižnou odpověď. Akorát jsem si vzpoměl, že i když třeba ten oddíl C sloučim s oddílem E. Tak ty Sedmičky budou pořád na D, nepřejmenuje se to na C že jo? Nebo pokud nebude písmeno C používáno, můžu to D přejmenovat na C?
Ještě jednou díky za ochotu!
Tak jsem se ještě jedou podíval na stránky Trustu a našel jsem to, sice už trochu inovovaný. Ale ovladač je i pro mojí verzi a pro Sedmičky, tak to je paráda. Teď jenom doufat, že ovladače na grafiku a síťovou kartu si to najde samo na Windows Update. Jinak mám tento ntb: support.euro.dell.com/...
A ovladeče tu jsou jenom na XP nebo Visty
A potom jsem se ještě dočet na stránkách Dellu, že by měly fungovat ovladače z Visty. Je to pravda? Nemáte to náhodou vyzkoušeno? Díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.