Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím moc o radu, jsem již v elektrárně, doběhnul jsem až nahoru po schodech a všechny vybil Hru jsem uložil, vydal se doprava a u plniče přání jsem umřel
A poté jsem se vydal doleva, našel jsem ve vyším patře kam jsem dolezl po žebříku dveře na kod. Ten nemám. Nevíte někdo jak se doatat přes ty dveře či kde najít kod. Prosím o opravdu fungující rady
Díky
V Pripjati jdi do hotelu a v pokoji číslo 26 je dekodér, který ti dveře otevře. Je však ještě i jiná možnost ...
Fajn, jsem rád, že mluvím s někým "rozumným" Tohle video jsem také našel, ale jsem asi idiot, ale prostě nevím, jak na to
Je třeba nějakou konkrétní zbraň nebo je to fuk? Jak mám postupovat u těch dveří? Já zkoušel tlačítko F, to se ozývá jak se na ty dveře dobývám, ale ta zbraň drží pořád v rukou
Musíš na to z boku a dlouhou zbraní v oblasti dolního pantu. Já to hrál už dávno, tak matně vzpomínám.
Vzal jsem si od nějaké mrtvoly odstřelovací pušku a nic jiného tam nenajdu. A tou to nejde. A jsem asi v hajzlu. Do Pripjatě se nedostanu, neboť v elektrárně jsem spadnul dolů do sarkofágu a není odtud úniku(myslím) a všechny uložené pozice jsem si přehrál pitomou elektrárnou už tady dole. Asi tedy začnu hrát znovu Každopádně díky, zkusím ještě zapáčit, byť nevím jak
Kdyby někdo věděl, poraďte prosím, já nechci umřít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.