Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam netbook Acer Aspire One a OS Win XP. Touchpad mi moc nevyhovuje, kdyz chci ale pripojit mys pres USB, nabehne mi okno na instalaci noveho HW. po nainstalovani ovsem mys nefunguje... Sviti, ale vubec nereaguje... Zkousel jsem i druhou bezdratovou mys, co mam k pc, ale to same. V cem je problem? Diky.
Myš svítí, protože má baterky .-) Ale jestli je spárovaná, bůh ví. Zespoda by měla mít tlačítko ... u blueetooth myši si nejsem jistý, zda se nemá ještě napsat kod pro spárování (0000). U wireless by měla fungovat rovnou.
Praveze jenom ta jedna je bezdratova, druha je klasicka s kabelem a pri pripojeni sviti, ale nereaguje... U te bezdratove je zespoda tlacitko Connect, ale i kdyz ho zmacknu, tak nic...
Parada, uz to funguje... predtim mi to porad psalo, ze to neproslo testem po ziskani loga Microsoft Win... ¨Zkusil jsem to pres toho spravce doinstalovat a slo to
Před chvilku se mi to stalo, myš svítila a nereagovala, dal jsem jinou a totéž - přihlásila se, svítila ale jinak nic. Mě se to stalo náhle z ničeho nic, myslel jsem že odkráčel kablík, ale když nešla ani druhá tak to mi začalo být divné - pomohl restart počítače, ale to asi nebude váš připad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.