Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla a obnovení záložek

Od: milo* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, jdou nějakým zázračným způsobem obnovit záložky .. přeinstaloval jsem os win7 protože pc nešlo spustit, nepomohlo ani obnovit systém. Záložky jsem bohužel neměl zálohovány *bum*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud jste přeinstalovával systém, kdy instalace zformátuje disk a poté pro jistotu jej ještě přepíše novými daty, tak bych ze starého disku už ani nezkoušel nic obnovovat - zbytečně vynaložená práce.

Rada do budoucna, která vám nyní sice nepomůže, ale o záložky už nikdy nepřijdete je, že si nastavte synchronizaci záložek oproti serveru (Nástroje -> Synchronizace). Poté v jakémkoliv počítači se přihlásíte k účtu, tak se Vám sesynchronizují záložky, historie, hesla, zkrátka celý profil.

milo*
hodnocení

Disk se neformátoval jsou tam nějaké složky old a old000

Mozilla a obnovení záložek
bena*

To je starý adresář Windows před instalací. Ale záložky z Firefoxu se do složky Windows neukládají.

Ještě je zkuste najít ve složce data aplikací. Ta myslím je ve složce C:UsersUživatel...

nj, jenže problém je ten, že záložky (Bookmarks.html) se neukládají do windows. Zkuste vyhledat soubor bookmarks.html pripadne bookmarks.bak (jejich zaloha).
milo*
hodnocení

No :( samá voda nic jsem nenašel ještě zkouším v Recuvě hledat jehlu v kopě sena :) a ještě se zeptám jestli se můžou ty windows old a old000 smazat

des*

Ano jsu tam k ničemu,když je nepoužiješ.

bena*
hodnocení

0x

To asi těžko půjde... Recuva a podobné programy na obnovu dat by asi nepomohly. Můžete to zkusit, ale úspěch je tak 5% a možná ani tolik ne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]