Nejste přihlášen/a.
Volbá relativně široká... napiš ideálně jakou grafiku či rovnou který program...
Říkáš na splátky, doporučím navštívit oficiální apple ressler obchod někde u nás (má parádní zkušenosti s obchodníky z istyle-Praha, Ostrava i jinde) a tam si popvídat a optat se a ideálně ihned vyzkoušet s tím že jim povíš co chceš na co to chceš a na jaké programy to budeš používat s tím zda tam chceš Win či mac osX neb je to nebe a dudy a chce to chvilku přeučení se a zda programy v EN stačí neb je CZ nutnost.. nakonec je tu možnost dualbootu kdy na macu jede Win i Mac os vedle sebe.
Nemusíš se jich bát v istyle jsou prodavači a ne podavači jako v jiných shopech v čr ... bez ing. tě za kassu nepustí
Ono totíž to vyzkoušení udělá hodně...
Já osobně bych doporučíl MacBook Air 13 palcovou ideálně se 128gb paměti disku a raději 4gb ram.. nicméně to je již dražší.
Také je dobré zjistit jak se ti na čem bude psát, jsou jedinci jenž nenávidí hranu na MacbookPro a tak berou air protože je hrana u něj jiná.. a pak je to naopak Air je pro ně nízký + Macbook pro má možnost podsvětlené klávesnice.
A nakonec air nemá mechaniku, tudíž žádne dvd atd... pro mě osobně je to zbytečně a nosím zbytečně dalšího půl kila navíc..
A vzhledem k tomu co a jak jsi si vybrala si myslím že návštěva toho shopu je u Tebe víc než nutná..
Jsou to opravdu obchody ne jen sklad zboží na platbu u kasy..
Poradí pomohou,, ... nedá se to s ničím srovnat.
doplněno 07.07.11 15:20:Vše co je zde at ví v istyle
Očividně se ti MB air víc než hodí... jen aby graf. karta a podtaktovaný CPU stačil na nenažrané adobe programy ..
Nakonec doporučím ti cca měsíč počkat s nákupem, mají vyjít nové výkonější konfigurace MB na trh tudíž můžeš koupit lepší železo anebo využít naopak slevy na staré železo a koupit levněji jak je u apple zvykem, nakonec v nadcházející verzi Mac osX bude i čeština... na starém Macu se bude aktualizovat pomocí appstore za 30$ a nové kusy od vydání nové verze masoxu budou mít již aktuální OS v sobě..
Super, děkuju moc. Ty compy jsem na heurece vybrala jen abych mohla dát jeden odkaz na modely, které by mě zhruba zajímaly. Mac mám už teď, ale firemní, takže jsem už na OsX zvyklá, mám ho v angličtině a jsem si stoprocentně jistá, že návrat k Widlím (Windows) mě nikterak neláká.
Co se týká optické mechaniky, taky ji nepotřebuji a sdílím tvůj názor. Jinak co se týká programů, tak můj budoucí Macbook je předurčen k tomu být "narván"
Adobe aplikacemi, takže ocením dobrý výkon.
Nicméně ještě jednou děkuju, ten obchod určitě navštívím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.