Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Winzix

Od: ollamonga* odpovědí: 12 změna:
nevíte nekdo jak rozbalovat veci z winzixu me to z toho udela nejakej uplne divnej soubor .uha

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na tom není co splést. Vybereš si archiv, který chceš rozbalit, a extrahuješ ho do zvoleného adresáře. Ten progarm je velice jednoduchý.
Pozor!:
poradte.cz/...
kostra
me to taky udela UHA soubor a newim co stem pls poradte uz to se stim mrdam celej den
Klikni na soubor ZIX, spustí se ti program WinZix a obsah archivu se ti otevře v okně. Označíš si, které soubory chceš vyextrahovat a klikneš na příslušnou ikonu. Zvolíš si složku, kam to chceš a je to.
Pozor, program se neustále snaží připojovat na internet.
ondracerv
me to dela uha porad mi ja uz to delam dva dni pls predem dik
ICQ zveřejňovat fakt nebudu, už takhle mam rozsáhlej ignore list.
hojko.com/...
ondracerv
nejdeto proste rekni mi to potrobneji pls predem dik
Co ti na tom prostě nejde *ee*
ondracerv
potreboval bich tvoje icq ja neumim pracovat pres ten wanzix prosim posli mi ho moc prosim
Práce s tímto programem je analogická jako práce s jakýmkoliv jiným archivačním programem. Pokud se někda zasekneš, řeknki kde a dáme to nějak dohromady.
ollam_onga

Kdby to bylo tak jednoduchy jak se tady vsude rika tak nepotrebuju radu, ale asi byl ten archyv narušenej tak se mi z toho vzdycky zbláznil comp a musel sem restartovat. ale uz je pozde dostal sem zachvat avsechno sem smazal

Ano a to tu zaznělo poprvé a zdá se mi to docela podstatné nemyslíš? Ono nejde trefit se zrovna do tvé (nebo kohokoliv jiného) varianty slov TO NEJDE
Jinak winzix je docela balast: mail.kppm.cz/...
ondracerv
das mi prosim tvoje icq neumim pracovat pres ten wanzix prosim posli mi to tvoje icq

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]