Na tom není co splést. Vybereš si archiv, který chceš rozbalit, a extrahuješ ho do zvoleného adresáře. Ten progarm je velice jednoduchý. Pozor!: poradte.cz/...
kostra
me to taky udela UHA soubor a newim co stem pls poradte uz to se stim mrdam celej den
Klikni na soubor ZIX, spustí se ti program WinZix a obsah archivu se ti otevře v okně. Označíš si, které soubory chceš vyextrahovat a klikneš na příslušnou ikonu. Zvolíš si složku, kam to chceš a je to. Pozor, program se neustále snaží připojovat na internet.
ondracerv
me to dela uha porad mi ja uz to delam dva dni pls predem dik
Práce s tímto programem je analogická jako práce s jakýmkoliv jiným archivačním programem. Pokud se někda zasekneš, řeknki kde a dáme to nějak dohromady.
ollam_onga
Kdby to bylo tak jednoduchy jak se tady vsude rika tak nepotrebuju radu, ale asi byl ten archyv narušenej tak se mi z toho vzdycky zbláznil comp a musel sem restartovat. ale uz je pozde dostal sem zachvat avsechno sem smazal
Ano a to tu zaznělo poprvé a zdá se mi to docela podstatné nemyslíš? Ono nejde trefit se zrovna do tvé (nebo kohokoliv jiného) varianty slov TO NEJDE Jinak winzix je docela balast: mail.kppm.cz/...
ondracerv
das mi prosim tvoje icq neumim pracovat pres ten wanzix prosim posli mi to tvoje icq
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.