Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořím banner?

Od: adabo* odpovědí: 2 změna:

Nevěděl jsem, kam to mám dát, tak se radši omlouvám, kdybych to zařadil do špatné kategorie. Chtěl bych se zeptat, jak vytvořím banner? Četl jsem už mnoho návodů, ale já jsem na grafiku docela špatný, proto mi přijde snad každý návod dost těžký. Vyzná se v tom někdo a je natolik trpělivý, aby mi to vysvětlil z vlastních slov? Popřípadě bližší kontakt, protože to se mnou je docela na pár hodin :-/

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Učit se, učit se, učit... opravdu jsi se učil a dost jsi četl.. ono několik hodin studie znamená teroreticky hotový výsledek za prá minut..

Nakonec pokud to člověk chvíli hledá zjistí že kupa hotových banerů či jednoduchých webových nástrojů na jejich tvorbu je online a zadarmo..

hodnocení

0x

v podstatě je to buď obrázek nebo animace - obrázek lze vytvořit v čemkoliv. Pokud jednoduchá animace - vytvoří se několik různých obrázků stejné velikost a najde program, která z toho udělá animovaný GIF. Jestli jde o dlouhou animaci, pak jedině Flash animace - ale to už není na krátký návod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]