Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyzrát na kabely

Od: simano odpovědí: 5 změna:

Zdravim, mám router s koax připojením (takže přes kabelovku)...no a co mi jde: chci svůj notas připojit z tohoto routeru bez propojovacích kabelů(router-notebook)...lze něco takového koupit a píchnout to do routeru nebo musím koupit uplně něco novýho. díky šimáno

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

BUd má router bezdrátovou vysílací wifi část která lze nastavit tak aby vysílala a notes to chytnul anebo bude třeba koupit wifi router 300-500 czk který bude signál vysílat pro notes..

Vzhledem k tomu že kabelovkáři škudlí kde mohou pochybuji o VF části routru s koaxem..

doplněno 05.07.11 22:54:

alfacomp.cz/...

Tahle krabička šíří bezdrátově internet po bytě... ty konektory co má na prdeli, minimáně jeden identický musí mít tvoje koax pixla.

simano
hodnocení

slyšel jsem o něčem co píchneš do toho,,koax,, routeru co mám já ono ti to vysílá do notase...jinak kolik fičí bezdr. router je mi docela jedno, jde mi spíč o kvalitu...nejsem tak bohatej, abych si mohl kupovat levný věci

ladinpraha*

Jestliže je to od kabelovky, tak tam bude spíš modem a samozřejmě to chcekoupit a připojit wi-fi router.

hodnocení

0x

Bude to modem, necháš tedy tenhle modem a za něj místo pc zapojíš klasický wifi router (do wan portu) a pak až pc přes kabel (lan porty) nebo přes wifi

stirecek*
hodnocení

0x

Nevím přesně jak to myslíš? Od kabelovky mám modem a k notebooku jsem přikoupil wifi router. Z wifi routeru mám kabelem napojený pc a notebook jede bezdrátově.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]