Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SaN - Kdo ví, kde sehnat starší verzi?

Od: kartaginec® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

používám program Svátky a narozeniny od Pospíšila. Spokojen jsem byl se starší verzí, konkrétně 1.8.1, teď jsem si nainstaloval verzi řady 2 a ta vypadá hezky, ale dělá psí kusy; není to jen má zkušenost. Naštěstí mám "instalaci" té starší verze schovanou a ona se vlastně neinstaluje, jen okopíruje, takže ji budu používat. Stejně bych ale rád měl tu "instalační" podobu (v jednom balíčku, v podstatě archiv, ale možná má přeci jen něco specifického), a tu už schovanou nemám a na webu už ji nenacházím. Nevíte někdo, zda se dá ještě někde stáhnout? (Autor jaksi taky zmizel.) Díky za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkoušel jsi kontaktovat autora na emailu nebo ICQ?

slunecnice.cz/...

hodnocení

Zatím ne, tuhle adresu jsem jaksi přehlédl. Zkoušel jsem najít kontakt přes fi.muni.cz/... xpospis8/ a tato cesta je slepá. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]