Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
používám program Svátky a narozeniny od Pospíšila. Spokojen jsem byl se starší verzí, konkrétně 1.8.1, teď jsem si nainstaloval verzi řady 2 a ta vypadá hezky, ale dělá psí kusy; není to jen má zkušenost. Naštěstí mám "instalaci" té starší verze schovanou a ona se vlastně neinstaluje, jen okopíruje, takže ji budu používat. Stejně bych ale rád měl tu "instalační" podobu (v jednom balíčku, v podstatě archiv, ale možná má přeci jen něco specifického), a tu už schovanou nemám a na webu už ji nenacházím. Nevíte někdo, zda se dá ještě někde stáhnout? (Autor jaksi taky zmizel.) Díky za každou radu.
Zatím ne, tuhle adresu jsem jaksi přehlédl. Zkoušel jsem najít kontakt přes fi.muni.cz/... xpospis8/ a tato cesta je slepá. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.